Zavřít reklamu

O brzkém příchodu nové generace AirPods se v posledních dnech hovoří čím dál hlasitěji a to i díky výrobcům příslušenství, kteří již začali chrlit obaly určené právě pro tento produkt. A jelikož se výrobci do produkce příslušenství pouští kvůli eliminaci rizika zpravidla až ve chvíli, kdy mají od svých zdrojů 100% přesné informace o produktech, dají se jejich výsledné produkty považovat s trochou nadsázky za jakési před-představení nové generace jablečných sluchátek. Díky tomu je tak my můžeme alespoň elementárně porovnat s jejich předešlou generací.

Jedno velmi zajímavé porovnání se objevilo na portálu SlashLeaks. Je založeno sice jen na vložení nynější generace AirPods do pouzdra pro AirPods Pro, avšak i to nám poskytne velmi dobrou představu o tvarové odlišnosti obou pouzder. Jak můžete v galerii na boku toho odstavce vidět, nabíjecí pouzdro pro AirPods Pro, které by mělo mimochodem podporovat bezdrátové nabíjení, bude zhruba o jednu třetinu delší než nynější pouzdro k AirPods. Na výšku však bude naopak výrazně nižší a to odhadem též o třetinu, či minimálně čtvrtinu. Co se týče jeho tloušťky, tu bohužel z fotek vydedukovat nelze. Nicméně podle informací z předešlých týdnů víme, že by mělo nové pouzdro mít +- 4,82 cm x 7,3 cm x 3 cm, zatímco nynější má 5,4 cm x 4,4 cm x 2,1 cm.

K výrazné tvarové změně nabíjecího pouzdra se Apple musel uchýlit kvůli tvarové změně samotných sluchátek. Ty jsme sice zatím kompletní na reálné fotce neviděli, nicméně z uniklých ikon v iOS či plastového šasi lze usuzovat, že nabídnou o poznání kratší „nožku“ ukrývající baterii, která bude k samotnému tělu sluchátek uchycena trochu jiným způsobem než je tomu nyní. Kvůli tomu tak budou sluchátka do krabičky zřejmě vkládána i trochu jiným způsobem, čemuž musela být ta uzpůsobena. Nicméně stoprocentní jistotu budeme mít v tomto ohledu až po samotném představení, které by mělo proběhnout již v následujících dnech.

Dnes nejčtenější

.