Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Pořídili jste si nový iPhone a lámete si hlavu s tím, jak nejlépe ochránit jeho skleněné tělo před poškozením? Zároveň byste neradi zakryli elegantní design, kterým iPhone disponuje? Řešení je velice snadné!

Kombinace 3D Tvrzeného skla a průhledného obalu

Pokud nechcete zakrýt elegantní design, ale zároveň dokonale ochránit tělo iPhonu, doporučujeme použít 3D Tvrzené sklo na displej a průhledný, gumový kryt na zadní a boční část iPhonu. Oba produkty na sebe dokonale pasují.

3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM (Vylepšené)

Na displej iPhonu rozhodně použijte 3D Tvrzené sklo s označením „premium“. Tvrzené sklo, které je pouze 0,3 milimetru tenké a dosahuje odolnosti 9H. Na povrchu se nachází oleophobická vrstva. Ochranné sklo žádným způsobem nesnižuje citlivost doteku. Po nalepení navíc skoro ani nepoznáte, že na displeji ochranné sklo nalepené je. Dokonale totiž kopíruje povrchu displeje. Nalepení je také velice snadné. Zvládne ho opravdu každý z pohodlí domova. Stačí sloupnout ochrannou fólii/destičku ze spodní části 3D Tvrzeného skla a přiložit k očištěnému displeji. Ochranné sklo samovolně přilne. V místech, kde sklo nepřilnulo, jednoduše přejeďte prstem. Nebudete-li si na aplikaci věřit, můžete se zastavit na kamenné prodejně a nechat si sklo zdarma na iPhone nalepit.

Průhledný, gumový obal na iPhone – dokonale pasuje

Ideálním parťákem ke 3D Tvrzenému sklu PREMIUM je jednoznačně průhledný, gumový obal. Gumový materiál dokonale chrání iPhone proti poškození i při menších nárazech a pádech. Narozdíl od plastových obalů dokáže náraz utlumit a snížit riziko poškození iPhonu na minimum. Průhledné provedení zase zaručuje zachování elegantního designu iPhonu, se kterým si Apple tolik vyhrál. Zesílení okolo výřezu na hlavní kameru zaručuje ochranu proti poškrábání sklíčka kamery. Přímo v obalu se také nachází precizně zpracované výřezy, které zaručují dostupnost nabíjecího portu a reproduktorů. Průhledné pouzdro je navíce velice tenké, nenavyšuje tak hmotnost a tloušťku iPhonu víc, než je nezbytně nutné.

Sleva pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem

Na závěr je pro všechny čtenáře magazínu LetemSvětemApplem připravena speciální sleva, díky které je možné všechno příslušenství získat za zmíněné ceny. Slevový kód: LSA je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku, nebo přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz. Po jeho uplatnění získáte 20% sleva na veškeré příslušenství!

Gumový obal na iPhone 11 Pro - Průhledný - 1

Dnes nejčtenější

.