Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Bundle Templates for Pages

Zakoupením aplikace Bundle Templates for Pages si zpřístupníte celou řadu těch nejrůznějších šablon, které můžete následně využít v rámci programu Apple Pages. Aplikace jako taková nabízí skutečně spoustu šablon, které jsou následně roztříděny do několika kategorií.

Původní cena: 449 Kč (129 Kč)

Awaken

Aplikace Awaken dokáže proměnit váš Mac ve vskutku kvalitní budík, který se však například od klasického budíku na vašem iPhonu až natolik neliší. Aplikace jako taková vás dokáže po ránu vzbudit a taktéž odhadnout celkovou délku vašeho spánku, na což se však samozřejmě nemůžete plně spoléhat.

Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

SkySafari 6 Plus

Jestliže se zajímáte o vesmír a rádi byste získali aplikaci, která vám prozradí a odhalí daleko více než konkurence, rozhodně by vaše pohledy měly směřovat na SkySafari 6 Plus. Aplikace vám dokáže zobrazit veškerá doposud známá tělesa v okolním vesmíru a taktéž vám o nich poskytne užitečné informace.

Původní cena: 699 Kč (499 Kč)

Sugar grams to Cubes & Spoons

V dnešním světě se cukr odměřuje především na počet kostek nebo lžiček. Pokud byste však chtěli například zjistit, kolik kostek cukru obsahuje váš oblíbený nápoj, do aplikace Sugar grams to Cubes & Spoons jednoduše stačí zadat hodnotu v gramech a o samotný převod se již postará appka sama.

Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

TDEE + BMR + BMI Calculator

S pomocí aplikace TDEE + BMR + BMI Calculator můžete zjistit, kolik za den spálíte kalorií, v jaké míře pracuje váš bazální metabolismus a taktéž získáte možnost si kdykoliv vypočítat vaše BMI, které nás informuje o tom, zdali je naše váha optimální nebo jestli netrpíme nadváhou.

Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

GAget – for Google Analytics

Jestliže spravujete nějakou webovou stránku a hlídáte její statistiky skrze rozhraní Google Analytics, možná by vám mohla přijít vhod apliakce GAget – for Google Analytics. Tato appka vás totiž informuje o každé důležité změně na vašem webu, přičemž veškerá upozornění pošle do vašeho notifikačního centra.

Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Infographics Lab – Templates

Jako poslední aplikaci, kterou si dnes v této rubrice uvedeme, je Infographics Lab – Templates. Jejím zakoupením získáte několik originálních a užitečných šablon pro aplikaci Keynote, díky kterým se vaše prezentace stanou naprosto jedinečné. Pokud tedy často prezentujete a hledáte určitou změnu pro vaše prezentace, možná by vám dnešní sleva mohla přijít vhod.

Původní cena: 579 Kč (249 Kč)

Dnes nejčtenější

.