Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Když se řekne Apple, naprosté většině z vás se velmi pravděpodobně vybaví iPhone, iPad či Mac. V nabídce Applu je však mnohem více produktů, které stojí za pozornost, jelikož perfektně doplní jablečný ekosystém či vám umožní některé Apple produkty využívat skutečně naplno. Pojďme si společně pár těchto produktů společně představit. Pokud se vám zalíbí, na konci článku vám poradíme, jak je získat s parádní slevou.

Magic Keyboard 2

Magic Keyboard je bezdrátová klávesnice, kterou lze nabíjet skrze Lightning konektor. Obávat se nemusíte ani složitého párování, klávesnice se totiž s vaším Macem spojí automaticky. Nadchne vás ale i její měsíční výdrž či schopnost nabít se do plného stavu za pouhé dvě hodiny. Pokud jste pak zvyklí například svůj Mac zrcadlit na televizi a pracovat z pohodlí postele, zamlouvat by se vám mohl i devítimetrový dosah. Klávesnice jsou samozřejmě české a disponují i numerickou částí. Na výběr je hned ze dvou barev – konkrétně bílé a vesmírně šedé. Zajímavé je, že druhá barevná varianta byla dlouhé měsíce exkluzivně dodávána pouze s iMacem Pro, avšak Apple se nakonec smiloval a začal jí prodávat i jako samostatné příslušenství, čímž mnohé jablíčkáře velmi potěšil. Přeci jen, tato barevná varianta vypadá skutečně parádně a mnozí po ní sáhnou raději než po bílé klasice.

Magic Mouse 2

Při návrhu Magic Mouse 2 dbal Apple především na to, aby myš perfektně padla do vaší ruky a práce s ní byla maximálně efektivní. Díky tomu je tak dokonale stabilní, přesná, velmi jednoduše se páruje s jablečnými zařízeními a disponuje dokonce i povrchem podporujícím gesta, která znáte z TouchPadů MacBooků, u kterých je Apple dotáhl takřka k dokonalosti. Vynikající je i její výdrž – na jedno nabití totiž myš vydrží i celý měsíc intenzivního používání. Pokud by vám pak tato výdrž přeci jen nestačila, při vybití stačí pro další hodinu práce zapojit k Lightning kabelu na pouhou jednu minutu. Plné nabití pak trvá jen 2 hodiny a 15 minut. Magic Mouse 2 je vyráběna ze skla a hliníku, díky čemuž působí už na první pohled skutečně luxusním dojmem a vašemu pracovnímu stolu tak dodá ten správný šmrnc. Kompatibilní je s Macy s Bluetoothem a OS X 10.11. Stejně jako u Magic Keybaord platí,že je tento produkt dostupný ve dvou barevných variantách – konkrétně bílé a vesmírně šedé, přičemž druhá byla též dlouhou dobu samostatně neprodejná. To už však naštěstí neplatí a vy si tak můžete udělat tmavou myškou radost. 

Apple Pencil 2

Apple Pencil 2 je skvělým pomocníkem pro všechny majitelé nejnovějších iPadů Pro. S tužkou lze tablet nejen ovládat, ale dokonce na něj i kreslit či zapisovat si do různých dokumentů poznámky. Skvělé je i to, že díky senzorům v tužce lze na displeji tabletu vytvořit tlakem různě tlusté čáry. To však není ani zdaleka vše. Novou generaci Apple Pencil totiž Apple vybavil i senzory snímajícími poklepová gesta podobná těm z AirPods, díky čemuž jí můžete ovládat i tímto způsobem – tedy například tak vyvolávat různé nabídky. Do rukou se vám tedy dostane skutečně intuitivní nástroj, který nemá ve světě obdoby. U toho vás určitě potěší i bezdrátové magnetické nabíjení, kdy stačí tužku jen připnout k bodu iPadu Pro a takto jí nechat dobít, přičemž stejným způsobem se i páruje. Už žádné zbytečné trable s porty. Vše je tentokrát jednoduše bezdrátové.

Apple TV HD a 4K

Apple TV 4K je skvělý společník do vašeho obývacího pokoje, obzvlášť pokud jste milovníci filmů a seriálů, které si pohodlně můžete přehrávat z gauče, a to i ve 4K rozlišení, s podporou HDR a podporuje zvukové formáty Dolby Atmos či Vision. Tohle multimediální centrum není pouze o audiovizuálním zážitku, ale i aplikacích. Přehrajte si pohodlně hudbu, zahrajte si hru či si zacvičte jógu před svou obrazovkou. Zařízení zapadá do Apple ekosystému, takže bezproblémově dokáže komunikovat s ostatními zařízeními. Může se také stát centrem chytré domácnosti. Pokud by vás pak 4K HDR obraz či zvukové formáty Dolby Atmos či Vision nelákaly, sáhnout lze i po modelu Apple TV HD. Ten nabízí kromě nižšího rozlišení a nepodpory výše zmíněných zvukových formátů i procesor s nižším výkonem, avšak stále si hravě s aplikacemi z App Storu poradí. Pro vstup do televizního ekosystému Applu tedy bohatě stačí.


Sleva pro čtenáře

V rámci naší spolupráce s Mobil Pohotovostí vám můžeme na všechny výše zmíněné produkty nabídnout parádní slevy. Ty budete moci získat po zadání slevového kódu lsa2710 do pole pro slevový kód. Ale pozor, u každého produktu je možné kód využít pouze 10x (a každý z vás má nárok pouze na dva takto zlevněné produkty). S nákupem tedy rozhodně neváhejte.




Dnes nejčtenější

.