Zavřít reklamu

Nová generace sluchátek AirPods se podle mnoha zdrojů blíží nezadržitelným tempem, což s sebou přináší i čím dál větší množství úniků informací s ní spojených. O některé z nich se starají mimo jiné výrobci příslušenství, kteří již spustili výrobu obalů právě pro nové AirPods. A jelikož se k podobným krokům uchylují zpravidla až ve chvíli, kdy mají na 99 % ověřené od svých zdrojů, že produkt, pro který příslušenství vyrábí, bude skutečně vypadat přesně tak, jak oni počítají, dají se jejich produkty považovat víceméně za jedny z nejlepších odhalení některých vlastností novinek. V případě AirPods je to například vzhled bezdrátového nabíjecího pouzdra, ze kterého se dá leccos vyčíst. 

Jedním z výrobců, kteří již mají o designu nové generace AirPods jasno a vyrábí pro ně obaly, je společnost ESR. Její produkty jsme vám v souvislosti s novými AirPody přinesly již nedávno coby zboží nabízené přes Amazon a dnes tu od ní máme další várku. Společnost totiž nezahálí a přichází s dalším typem obalu, čímž víceméně potvrzuje, že si je rozměry nabíjecího pouzdra AirPods takřka 100% jista. V opačném případě by totiž jen těžko investovala další peníze do výroby dalšího typu obalu, který by mohl ve výsledku přijít na zmar. 

Nový obal na nabíjecí pouzdro toho víc než ten starý nepotvrzuje. Stále se v něm totiž ukrývá výrazně menší bílá krabička s LED diodou na přední straně, která slouží jako indikátor nabití. Nicméně od minula víme, že rozměry nabíjecího pouzdra by měly být +- 4,82 cm x 7,3 cm x 3 cm, což je v porovnání s nynějšími 5,4 cm x 4,4 cm x 2,1 cm skutečně výrazná, především tvarová, změna. Nic jiného však Applu kvůli tvarové změně sluchátek uvnitř krabičky nezbylo. O těch toho sice tolik nevíme, nicméně z ikon nalezených v betě iOS 13.2 vyplývá, že bychom se měli dočkat produktu s výrazně kratší “nožkou” ukrývající baterii, zřejmě i mírně upravenou “hlavou” a především pak jakýmsi špuntem. Kdy přesně Apple novinku představí v tuto chvíli stále jasné není. V kuloárech se však šušká o tom, že k tomu dojde do konce října. A jelikož ten končí už příští týden, nelze vyloučit, že právě v prvních dnech příštího týdne se Apple nejspíš skrze tiskovou zprávu AirPody Pro, jak se má novinka jmenovat, pochlubí. 

Dnes nejčtenější

.