Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Biology Ecology

Jestliže se zajímáte o ekologii a situace naší planety vám není lhostejná, určitě byste ocenili nějaké detailnější informace o ekologii všeobecně. V tomto by vám mohla být nápomocna aplikace Biology Ecology, za kterou stojí zkušený biolog. Určitě taktéž oceníte fakt, že aplikace po stažení již nevyžaduje připojení k internetu a vy se tak můžete vzdělávat i offline.

Party By PixelSquid

Pořádáte různé oslavy a večírky, nebo se jich radši jen účastníte? Ať jste radši v roli pořadatele nebo hosta, rozhodně by se vám mohla hodit aplikace Party By PixelSquid, jejíž stažením si zpřístupníte několik originálních samolepek, které můžete využívat v rámci komunikační služby iMessage.

Flight Unlimited Las Vegas – Flight Simulator

V dokonalém simulátoru Flight Unlimited Las Vegas – Flight Simulator se zhostíte role pilota a budete si moci užívat například různé přelety nad americkým městem Las Vegas. Tohle největší město státu Nevada je ve hře vykresleno do pozoruhodných detailů, na které se můžete podívat během vašeho letu.

Leaf on the Wind

Ve hře Leaf on the Wind na vás čeká spousta hádanek a hlavolamů, které vám celý průběh hrou patřičně stěží. Vaším hlavním úkolem bude rozfoukávat listí kolem sebe, přičemž si musíte dávat pozor na jednotlivé elementy, mezi nimiž můžeme nalézt například vodu nebo oheň.

Tokaido

Pravděpodobně většina z vás zná populární deskovou hru Tokaido. Pokud se řadíte mezi skupinu lidí, kteří o této hře nikdy neslyšeli, jedná se tedy o deskovou hru, ve které se zhostíte role cestovatele. Vaším úkolem bude probádat východní pobřežní cestu Japonska, při které budete potkávat zajímavé lidi a sbírat ty nejrůznější předměty. Zakoupením aplikace Tokaido z App Storu si budete moci přenést tuto deskovou hru do digitální podoby a zahrát si ji tak na svém iPhonu či iPadu.

Shake! – Flashlight & Compass

Aplikace Shake! – Flashlight & Compass je perfektním parťákem na vaše toulky přírodou, který by neměl chybět žádnému dobrodruhovi. Aplikace jako taková je schopna vám ukázat teplotu, vlhkost vzduchu a tlak vaší aktuální polohy. Nadále aplikace poskytne informace o rychlosti a směru větru, měsíční fázi a čas do dalšího východu či západu slunce. Pokud byste však potřebovali využít kompas, jednoduše stačí přejet prstem na stranu a s detailními daty můžete využít zabudovaný kompas, který se nachází přímo v aplikaci.

Dr. Panda Restaurant

Ve hře pro děti, která nese název Dr. Panda Restaurant, se zhostíte role pandy a vaším úkolem bude vařit delikátní jídla pro vaše zvířecí zákazníky. Proces tvorby jídla spočívá ve splnění několika miniher, mezi které se řadí například krájení, smažení, zapékání, mixování a pečení.

Dnes nejčtenější

.