Zavřít reklamu

Patříte mezi tu sortu uživatelů, která vnímá iPhone jako ukazatel prestiže a tudíž velmi stojíte o to, mít každý rok nový model? Pokud je vaše odpověď na tuto otázku “ano” a zároveň jedním dechem dodáváte, že to ale letos kvůli vašim malým úsporám nevyjde, máme pro vás fajn řešení. Výrobci se totiž začali předhánět se zcela novým tipem příslušenství, kterým alespoň vizuálně svůj starý iPhone X či XS v iPhone 11 Pro proměníte a to vcelku věrohodně. Má to však své “ale”. 

Není tomu tak dávno, co jsme vám na našem webu ukázali samolepku fotoaparátu, která stačí jednoduše nalepit na modul fotoaparátu iPhonu X či XS a designově jej tak proměnit v iPhone 11 Pro. Nový typ fotoaparátu ale není tou jedinou designovou změnou, které se letošní “jedenáctky” dočkaly. Všechny tři představené iPhony totiž mají logo posunuto na střed zad, zatímco v předešlých letech bylo umístěno v jejich horní části. To jinými slovy znamená, že pokud se rozhodnete telefon nosit bez obalu, je právě jablíčko na jeho zádech jednou z věcí, která vás ve společnosti “usvědčí z podvádění”. Vychytralí výrobci příslušenství už ale přišli s řešením, kterým není nic jiného, než klasické kryty zad s designem i povrchovým opracováním zad iPhonu 11 Pro. Ve výsledku tak nyní stačí přilepit na fotoaparát iPhonu X či XS falešný modul, nacvaknout na telefon obal a volià, máte nový telefon – tedy alespoň na první pohled. 

Jak už jsem však psal výše, celý podvůdek má jedno velké “ale”. Zatímco duální fotoaparát iPhonu X a XS má totiž LED blesk umístěný mezi objektivy, v případě iPhonu 11 Pro je blesk na zcela jiném místě. To ve výsledku znamená, že aby byla iluze iPhonu 11 Pro dokonalá, je nutné se s bleskem rozloučit, jelikož jej samolepkovým modulem překryjete. Na druhou stranu, co by mnozí jablíčkáři pro svou image neudělali, že? Tak hodně štěstí při shánění komponentů pro upgrade na čínských eshopech, kde je lze sehnat za pár korun. 

Dnes nejčtenější

.