Zavřít reklamu

Když vyslovíme jméno Oprah Winfrey, mnoho z vás si nejspíše vybaví známou americkou moderátorku, která po dlouhou dobu účinkovala ve svém vlastním pořadu Oprah Winfrey Show. Kromě tohoto pořadu však na jedné z posledních jablečných konferencí představila také novinky, které se týkaly Apple TV+. Navíc k tomu se jedná o velmi bystrou a štědrou ženu, čemuž nasvědčuje i fakt, že nedávno darovala 13 miliónů dolarů vysoké škole Morehouse, která se nachází v Atlantě. Ze strany Oprah Winfrey samozřejmě nemohlo chybět navštívení této školy. Během návštěvy se však stalo něco pozoruhodného.

Student školy Morehouse, Olufemi Yessoufou, společně s jeho kamarádem, přišli k Oprah a natočili s ní krátké selfie video. Ta kromě pozdravu uvedla vtipnou poznámku na rozbitý displej studenta, který video točil: „Ano, to jsem já. To jsem já na tvém rozbitém telefonu.“ Z této hlášky měli studenti samozřejmě legraci, Olufemi se dokonce rozhodl video umístit na Twitter. Během několika dnů se stal tweet velmi oblíbeným, momentálně má okolo 10 tisíc retweetů a přes 70 tisíc srdíček. Kdyby to nebyla Oprah Winfrey, tak by zde tento příběh nejspíše skončil, jenže má ještě další pokračování.

Oprah totiž Olufemovi, studentovi s rozbitým displejem, zaslala během několika dní zbrusu nový iPhone 11 Pro. Společně s iPhonem Olufemi obdržel také tvrzené sklo, průhledný obal a dopis, ve kterém stálo: „Drahý Olufemi, nemůžeme dopustit, aby ses na svět díval s rozbitým displejem či obalem. Nový telefon si určitě také zamiluješ!“ Olufemi samozřejmě poděkoval tweetem, který se stal během několika dní opět velmi populárním. Několik dnů zpět Oprah Winfrey poděkovala větší skupinka studentů z vysoké školy Morehouse, tentokrát prostřednictvím příspěvku na Instagramu. Kromě poděkování dále oznámili novou iniciativu s názvem Adopt A House, která má za úkol pracovat a jednat s jedinci a korporacemi ohledně investování do vysoké školy Morehouse – stejně tak, jako učinila Oprah Winfrey.

Dnes nejčtenější

.