Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Gold Rush! 2

Ve hře Gold Rush! 2 se zhostíte role obchodního magnáta, který doslova vlastní zlatý důl. Celý příběh hry se odehrává v osmdesátých letech minulého století a čekat na vás bude skutečně spousta zábavy.

Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Noise Meter Pro

S pomocí aplikace Noise Meter Pro můžete spolehlivě měřit hladinu zvuku ve vašem okolí a ve výstupu můžete sesbíraná data dokonce vizualizovat. Z těchto dat můžete například následně usoudit, zdali se často nenacházíte v hlučném prostředí a jestli si tímto nepoškozujete dlouhodobě váš sluch.

Původní cena: 479 Kč (379 Kč)

Templates – for Microsoft Office

Zakoupením aplikace Templates – for Microsoft Office si zpřístupníte několik užitečných šablon, které můžete použít v rámci kancelářského balíčku Microsoft Office. Konkrétně se jedná okolo 160 šablon pro Microsoft Word, více než 150 šablon pro Microsoft PowerPoint a téměř 50 šablon pro Microsoft Excel.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Duplicate File Doctor

Aplikace Duplicate File Doctor dokáže spolehlivě proskenovat váš Mac a případně nalézt všechny duplikační soubory, které zbytečně zabírají místo na vašem disku. Někdy se totiž může stát, že se vám nahromadí více stejných souborů, které tím pádem ztrácejí význam a nejlepší proto je je smazat.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

AlphaCommander – BEST file manager

Aplikace AlphaCommander – BEST file manager je nástupcem populárního programu Total Commander, který pravděpodobně každý z vás zná. Jedná se o perfektní nástroj pro správu vašich souborů, a to z jednoho prostého důvodu – máte přehled hned nad dvěma složkami zároveň.

Původní cena: 299 Kč (249 Kč)

Pixelmator Pro

Pokud hledáte nějakou aplikaci, která by vám v rámci možností nahradila například Photoshop, rozhodně byste se měli přinejmenším podívat na Pixelmator Pro. Tento program dokáže spolehlivě upravovat vaše fotografie a rozhodně oceníte taktéž fakt, že samotné ovládání je naprosto jednoduché.

Původní cena: 999 Kč (499 Kč)

Brain App

V rámci aplikaci Brain App budete kontinuálně procvičovat váš mozek, díky čemuž budete získávat lepší a lepší skóre. Během jednotlivých úkolů budete navíc pracovat pod tlakem, jelikož vás bude omezovat časový limit. Čím lépe se vám však bude dařit, tím vyšším budete disponovat aplikačním IQ, které poukazuje pouze na vaše skóre.

Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.