Zavřít reklamu

Zaujala vás nedávno představená náhlavní sluchátka Solo Pro z dílny společosti Beats, kterou už pěkných pár let vlastní Apple? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Předobjednat si je totiž můžete už i u našeho partnera iWant a to ve všech barvách, které jsou k dispozici. Zajistíte si tak, že k vám sluchátka dorazí velmi brzy po zahájení jejich prodejů, které je naplánované na 30. říjen. 

Nová Solo Pro nabízí klasický a především nezaměnitelný Beats design, který propojuje eleganci s komfortem. Těšit se můžete na skutečně velké náušníky, které perfektně obepnou vaše uši a zajistí vám poslech hudby bez jakéhokoliv otlačení hlavy. Kromě vysoce kvalitního zvuku s příjemnými basy určitě oceníte i aktivní potlačení okolního hluku ANC či velmi zajímavou novinku s názvem Transparency, která zjednodušeně řečeno filtruje okolí zvuky a do vašich zvukovodů posílá jen ty, které sama vyhodnotí jako důležité. Jedná se tedy o velmi zajímavou technologii, kterou v mnoha případech zajisté oceníte.

Co se týče dalších vychytávek, potěší čip H1 z dílny Applu, který zajišťuje nejen stabilní připojení, ale také je díky němu možné zaktivovat umělou asistentku Siri pouhým hlasovým příkazem. Stačí zkrátka jen říci “Hey Siri” a vaše společnice vám je k službám. Za vyzdvižení dále rozhodně stojí až 40hodinová výdrž baterie při vypnutí funkcí Transparency a ANC či 22hodinová výdrž v případě, že jsou tyto funkce aktivní. 

Sluchátka jsou prodávána v celkem šesti barevných variantách – konkrétně černé, červené, slonovinové, světle modré, šedé a tmavě modré. Cena všech barevných variant je shodně 7 990 korun. 

Dnes nejčtenější

.