Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi přkíznivce sluchátek z dílny Beats, máme pro vás skvělou zprávu. Apple totiž začal na svém Online Storu prodávat nové barevné edice modelů Studio3 a BeatsX, přičemž obě nové edice jsou dostupné i v tuzemském Online Storu, díky čemuž si je můžete bez problému objednat i ty. 

Nová barevná edice sluchátek Beats Studio3 se Camo Collection a skládá se jen ze dvou barev – konkrétně lesní zelené a písečné, přičemž oba modely jsou obarveny “maskáčovým” vzorem, který je velmi pěkně ozvláštňuje. Bohužel (nebo bohudík), designová změna je to jediné, čím se od standardních Beats Studio3 liší. To jinými slovy znamená, že se jedná pořád “jen” o sluchátka s 22hodinovou výdrží, čipem W1, vynikajícím zvukem, aktivním potlačením okolního hluku (Pure ANC) či kvalitními mikrofony pro vyřízení hovorů. 

Co se týče sluchátek BeatsX, jejich nová edice se jmenuje The Decade Collection a obsahuje jen jedinou barevnou variantu. Ta nese na Online Storu název vyvzdorovaná černo červená a – jak už název napovídá – jedná se o červenočerný model působící vcelku agresivním dojmem. I v tomto případě je však nový design tím jediným, čím se sluchátka mohou v porovnání s jinými modely BeatsX pochlubit. Těšit se tak při jejich nákupu můžete na čip W1, osmihodinovou výdrž baterie, velmi kvalitní zvuk, ale i most přes krk, který vám zajistí, že sluchátka v žádném případě neztratíte. 

Kromě nových edic sluchátek Beats se v obchodě Applu objevil i nový zvukový kabel s konektorem Lightning a 3,5mm jack. Ten slouží k propojení nových sluchátek Beats Solo Pro k zařízením s klasickým 3,5 mm jack portem, tedy zejména ke starším iPhonům či iPadům, ale třeba také Macům. Za novinku si Apple účtuje 990 korun a možná trochu překvapivě jí vyrábí jen v černé variantě, zatímco naprostou většinu svého příslušenství dělá v základu v bílé. Na druhou stranu, všechny barevné varianty Beats Solo Pro, které jsou mimochodem dostupné i v tuzemském Online Storu za necelých 8 tisíc korun, jsou relativně tmavé a tudíž se Apple chtěl designem kabelu co nejvíce trefit do jejich stylu. 

Dnes nejčtenější

.