Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Cast Away

Chuck Noland v podání Toma Hankse je systémový inženýr společnosti FedEx. Jeho perfektně nalinkovaný osobní i pracovní život dostane povážlivou trhlinu ve chvíli, kdy po havárii letadla ztroskotá na odlehlém, pustém ostrově. Jako novodobý Robinson rozehrává napínavou a nebezpečnou hru o přežití a boj se samotou.

  • 69,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Cast Away můžete pořídit zde.

Cesta na měsíc

Dvanáctiletý Mike Goldwing pochází z rodiny, kde je cestování na měsíc tradicí – jeho tatínek i jeho dědeček totiž byli astronauti. Jednoho dne se Mike dozví, že se na Měsíc chystá také jeden výstřední miliardář. Za poznáním tam ale nemíří – chce vyčerpat  jeho bohaté přírodní zdroje a zničit americkou vlajku, kterou tam umístili astronauti z Apolla 11. Mike vytuší, že přišla chvíle na záchranu Měsíce.

  • 69,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština

Film Cesta na měsíc pořídíte zde.

Firma

Firma je adaptací stejnojmenného románu Johna Grishama. V hlavní roli uvidíme v podání Toma Cruise muže – ambiciózního absolventa práv na elitní vysoké škole – který přijal místo v zavedené advokátní firmě. Hlavní hrdina brzy přijde na to, že za- na první pohled honosným – štítem se ve skutečnosti skrývá organizovaný zločin. Kdo se nemilosrdným pravidlům hry pokusí vzepřít, je stejně nemilosrdně zabit.

  • 69,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Firma můžete pořídit zde.

Zachraňte vojína Ryana

Kultovní válečný film z druhé poloviny devadesátých let vypráví o událostech v průběhu druhé světové války, která nesmazatelně zasáhla do dějin dvacátého století. To, co spojenecké vojáky čekalo po vylodění v Normandii na pláži s krycím jménem Omaha, nečekal nikdo. Navzdory odhodlání a touze zvítězit přežil bitvu o malý kousek francouzského pobřeží jen málokdo. Vojáky čeká ale ještě jeden nelehký úkol…

99,- zakoupení, 59,- vypůjčení

Angličtina, čeština, české titulky

Film Zachraňte vojína Ryana pořídíte zde.

The Truman Show

Snímek The Truman Show se zabývá problematikou moci médií a zkoumá stále silněji se stírající hranici mezi skutečností a jejím mediálním obrazem. Truman Burbank až do svých třiceti let netuší jednu zásadní věc – že od narození žije v prostorách filmových atelierů a je nedobrovolnou hvězdou populární reality show. Dokáže tento umělý a na první pohled dokonalý svět opustit?

  • 69,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina

Film The Truman Show pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.