Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Grocery/Shopping List Pro

S pomocí aplikace Grocery/Shopping List Pro byste měli ušetřit váš čas strávený v obchodech, a to díky tomu, že si již doma sestavíte kompletní seznam věcí, které si přejete nakoupit. Aplikace v sobě již skrývá několik populárních produktů, které v obchodě můžete nakoupit, díky čemuž taktéž ušetříte čas již při samotné tvorbě nákupního seznamu.

LeechTunes

Pokud pro poslech hudby využíváte Apple Music a rádi byste přešli z nativní aplikace Hudba na něco jiného, možná byste měli zvážit pořízení aplikace LeechTunes. Ta totiž dokáže pracovat s vaším předplatným ve zmiňované službě Apple Music a taktéž vám nabídne daleko více možností. Podle oficiální dokumentace by navíc aplikace měla být daleko bezpečnější při řízení, kdy pro změnu skladby nebudete muset vůbec strhnout svou pozornost z vozovky.

Course For Ableton Live Effects: Plugged In!

Zakoupením aplikace Course For Ableton Live Effects: Plugged In! si zpřístupníte rozsáhlý kurz, který vás naučí pracovat s programem Ableton Live. Ten slouží pro tvorbu hudby a provede vás touto problematikou od samotných základů, přičemž samozřejmě nebude opomenuto to nejzásadnější ze samotného programu, čímž jsou ty nejrůznější efekty.

Coloring Book 1

Jestliže hledáte nějakou zábavu v podobě omalovánek pro vaše děti, aplikace Coloring Book 1 je tady přímo pro vás. Vašim ratolestem ji můžete nainstalovat na váš iPhone či iPad a následně je již jen nechat vymalovat ty nejrůznější obrázky, u kterých stráví dost možná i dlouhé hodiny času.

Number & Math

Další aplikací, která cílí především na děti, je Number & Math. Tato aplikace je určena pro žáky prvních až třetích tříd a měla by jim pomoci pochopit základy sčítání, odčítání, násobení a dělení. To vše by děti měly vcelku lehce pochopit a navíc se vše naučit poměrně hravou formou.

Nice Shark! Good Kitty Cat and Penguin Too! Emoji

Zakoupením aplikace Nice Shark! Good Kitty Cat and Penguin Too! Emoji si zpřístupníte celou řadu nových samolepek, kterými můžete překvapit vaše přátele v rámci aplikace iMessage. Samolepky nesou podobu zvířat, přičemž konkrétně se jedná o žraloka, kotě a tučňáka. Údajně by v budoucnu měly být přidány nové samolepky s jinými zvířaty a aplikace je ke dnešnímu dni navíc zcela zdarma.

Awkward Guests

Aplikace Awkward Guests pro iPhony a iPady je takzvaným rozšířením pro stejnojmennou deskovou hru. Pokud tuto hru znáte, nebo ji dokonce máte doma, určitě byste uvítali rozšiřující případy, které vám do hry přidají spoustu dalších záhad. Abyste je patřičně vyřešili, budete muset potrápit svou hlavu, pomalými krůčky odhalit viníka a vyřešit tak celou záhadu.

Dnes nejčtenější

.