Zavřít reklamu

Apple to se svou platformou Apple TV+ myslí nanejvýš vážně. Do samotného obsahu společnost investovala již více než miliardu dolarů a k účinkování ve snímcích vybízí samá zvučná jména. Zatím se většina očí upírala k chystanému seriálu See, v němž si má zahrát světoznámý Jason Momoa. Ten se konec konců o snímku vyjádřil pozitivně, stejně jako výkonní producenti, kteří se nebáli See srovnat s kultovním Game of Thrones. Přesto tu je ale několik dalších počinů, které stojí za to sledovat.

Řeč je například o vesmírném dramatu For All Mankind, které je kvůli seriálu See mírně přehlíženo. Právě tento seriálový počin totiž získá rovnou i druhou sérii, což je vzhledem k tomu, že ještě neodstartovala ani ta první celkem překvapivé. Apple k tomu ale má své důvody a vypadá to, že chce zajistit stálé vydávání nových epizod. Oproti konkurenčními Netflixu nebo HBO totiž z hlediska obsahu stále ještě mírně ztrácí, což se pokusí změnit objednávkou rovnou několika sérií, díky čemuž nebudou muset fanoušci příliš dlouho čekat na pokračování. Seriál For All Makind má být navíc podle jablečné společnosti úspěch, snímek si totiž odbyl svou premiéru na Comic-Conu v New Yorku a lidé byli z dosavadních ukázek nadšeni. Za počinem navíc stojí Ron Moore, jenž se kdysi podílel na většina legendárních filmů a seriálů z univerza Star Trek.

V krátkém rozhovoru Moore uvedl, že by si v budoucnu přál i třetí sérii For All Makind a rozhodnutí Applu investovat do prvních dvou ho potěšilo. Svůj počin neváhal přirovnat k americkému seriálu Mad Men, jediným rozdílem má podle něj být to, že se odehrává v kosmu. V každém případě se nejedná o jediný seriál, jenž se předčasně dočkal druhé série. Přidala se k němu také komediální The Morning Show a spousta dalších chystaných snímků. Pokračování by se tak mohl dočkat například Dickinson v hlavní roli s Hailee Steinfeld, drsná komedie Little America a detektivní drama Home before Dark. Zatím má jablečná společnost slušně našlápnuto, ale výsledek se dozvíme až 1. listopadu, kdy Apple TV+ vychází a nabídne obsah již za $4.99, tedy 120 korun.

Dnes nejčtenější

.