Zavřít reklamu

[SLEVOVÝ KÓD]: Chytrá světla se těší mezi uživateli čím dál větší oblibě, která by mohla být ještě ještě o několik úrovní výše, kdyby byla jejich cena nižší. S klasickými “hloupými” žárovkami se totiž v tomto aspektu stále rovnat ani zdaleka nemohou, což se na zájmu o ně samozřejmě projevuje. Čas od času se však dají i chytré žárovky z dílny renomovaných značek sehnat s parádní slevou, přičemž jednu takovou vám dnes naservírujeme i my. Konkrétně půjde o set Philips Hue White and Color ambiance 10W E27. 

Pokud jste někdy nad pořízením chytrých světel a potažmo jiných produktů do smart domácnosti přemýšleli, zcela určitě jste se se značkou Philips Hue již setkali. Jedná se totiž o předního světového výrobce těchto produktů, který v mnoha ohledech udává směr. U jeho produktů se můžete těšit jednak na kvalitní, líbivé zpracování, ale také podporu HomeKitu a další spoustu vychytávek, které udělají z jejich využívání skutečnou zábavu.

Přesně to je i případ setu Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 obsahujícího 3 LED žárovk, Hue Bridge pro jejich propojení s HomeKItem a Hue Dimmer Switch pro ruční ovládání. Žárovky nabízí životnost 25 tisíc hodin, jsou stmívatelné a dokáží zobrazit na 16 milionů barev. Ovládat je přes Domácnost na vašich Apple zařízení či přes Siri, ale také přes Alexu od Amazonu či Asistenta od Googlu. Poměrně zajímavé je, že světla můžete synchronizovat s hudbou či filmy a vytvořit si tak doma nevídanou světelnou show. 

Běžná cena tohoto setu je na Alze 5499 korun, přičemž nyní je ve slevě za 5199 korun. Díky slevovému kódu PROMO19PHUE je však může 20 nejrychlejších z vás získat se slevou 780 korun, tedy za parádních 4419 Kč, což je podle portálu Heureka nejnižší cena na českém trhu. Kompletní podmínky akce naleznete zde.

kosik-slevovy-kod

Dnes nejčtenější

.