Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Taskmator – TaskPaper

Většina z nás se musí věnovat spoustě věcem a někdy se může stát, že nám něco vypadne. Pokud hledáte aplikaci, do které si budete moci vše zapsat, rozhodně byste se měli podívat na Taskmator – TaskPaper. Do této aplikace si můžete zapsat všechny vaše nadcházející úkoly, následně je kategorizovat a nastavit jim takzvanou prioritu.

Art Club Challenge

Ve hře Art Club Challenge se zhostíte role studenta umělecké školy, jehož cílem je dobýt svět svým moderním uměním. Ve zkratce se dá říci, že v rámci této hry budete kreslit různé objekty a plnit tak ty nejrůznější výzvy, čímž budete plnit samotný příběh této hry.

Backup Contacts + Restore

Jak je již z názvu patrné, aplikace Backup Contacts + Restore dokáže velice jednoduše zálohovat veškeré kontakty, které máte momentálně k dipozici na vašem iPhonu či iPadu. Pomocí této aplikace si posléze taktéž všechny kontakty můžete obnovit, a to za pomocí pouhých pár kliků.

Sea of Squares

Hra Sea of Squares dokáže být svým způsobem velice uklidňující. Jednoduše se dá říci, že vám postačí spojovat bloky stejné barvy, čímž získáváte víc a víc bodů. Hra jako taková obsahuje 3 herní módy, díky čemuž vás hned tak Sea of Squares of neomrzí.

Scientific Diet Clock

Pokud chcete mít dokonalý přehled o všech kaloriích, které za den přijmete, rozhodně byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci Scientific Diet Clock. Celá aplikace je velice jednoduchá na pochopení a rozhodně se v ní neztratíte. Aplikace vám navíc počítá i veškeré vaše spálené kalorie, díky čemuž získáte perfektní přehled o vašem dni.

Sup? City

S pomocí aplikace Sup? City získáte možnost rychle najít ty nejlepší bary, restaurace a hospody ve vašem okolí. Tato appka je totiž napojena na populární srovnávací vyhledávač Yelp, na které můžete najít hodnocení a recenze téměř ke každému z výše zmíněných podniků.

Touch & Translate

Překladač Touch & Translate je spolehlivým nástrojem, který vám pomůže přeložit vámi zadaný text do hned několika ze světově nejpoužívanějších jazyků. Pokud například hledáte alternativu k online překladači od Googlu, můžete vyzkoušet aplikaci Touch & Translate, která je ke dnešnímu dni zcela zdarma.

Dnes nejčtenější

.