Zavřít reklamu

Noční můra mnoha hráčů je u konce. Fortnite, který studio Epic Games v neděli večer zničehonic vypnulo, se totiž před chvílí opět rozjel a je tedy možné si jej po zhruba dvou dnech zahrát. A co víc – hráči si užijí s trochou nadsázky malou fortnitovou revoluci. Kapitola 1 je totiž již za nimi a počínaje dneškem vstupují do Kapitoly 2, tedy jinými slovy obsahově vylepšené verze hry nebo chcete-li jejího druhého dílu. 

Vraťme se ale ještě chvíli do nedělního večera, kdy se nad hrou začaly stahovat mračna – respektive černé díry. Právě jedna z nich totiž celý herní svět Fortnite pohltila a “přenesla” jej na zcela nové místo, které Epic Games dnes světu ukazuje v povedeném Launch Traileru. Na detailní výčet novinek si sice ještě počkáme, avšak už nyní je jasné, že hráče čeká zbrusu nový herní svět plný neznámých zákoutí, která by měla nabízet rozličné herní možnosti. Epic Games však zřejmě chce, aby si na ně hráči přišli sami, jelikož na stránkách věnovaných Fortnite se o detailech Kapitoly 2 téměř nezmiňuje – tedy kromě toho, že k dispozici bude zcela nový herní svět. 

Už ze samotného traileru se dá nicméně leccos vyvodit. Odhaluje totiž třeba schopnost jednotlivých postav plavat, což by mohlo hrou velmi zajímavě zamíchat. Užít si ale budeme podle všeho moci i spoustu nových skinů, zbraní a dokonce i dopravních prostředků jako například lodí, které budou zřejmě pro více pasažérů. Pro suchomilné jedince si pak Epic Games připravil skákací tyče, které by mohly pohyb po mapě též slušně zrychlit. V tuto chvíli není sice jasné, jak budou herní světy velké, avšak vzhledem k přidání “dopravních prostředků” je vcelku pravděpodobné, že opravdu dost. 

Nezbývá tedy než doufat, že bude update hráči přijat skutečně vřele a Epicu všichni čekání na něj rádi odpustí. Vzhledem k tomu, že jim dle všeho nadělil de facto druhý díl a nikoliv jen větší update, jak bývá při startu nových sezón zvykem, se však dá odpuštění ze strany hráčů více než očekávat. A co vy, vydáte se do nového světa Fortnite: Kapitoly 2 také?

Dnes nejčtenější

.