Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Things 3

Pokud hledáte skvělý plánovač, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci Things 3. V této aplikaci si totiž můžete vést vaše nadcházející úkoly, mít o nich dokonalý přehled a stát se tak všeobecně produktivnější. K dispozici je také aplikace pro operační systém iOS, která je dnes taktéž nabízena se slevou a přečíst si o ni můžete v dnešním článku zlevněných aplikací pro iOS.

Původní cena: 1 179 Kč (899 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

S pomocí aplikace Be Focused Pro – Focus Timer byste se měli naučit lépe soustředit. Při práci za počítačem jste se rozhodně nejednou setkali s momentem, kdy vás něco od vaší úlohy vyrušilo. Do aplikace Be Focused Pro – Focus Timer si zapíšete všechny vaše úkoly a následně se můžete soustředit již jen plně na ně.

Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Machinarium

Ve hře Machinarium bude vaším hlavním cílem pomoct robotovi Josefovi, který hledá svou přítelkyni Bertu. Ta byla podle všech informací unesena nebezpečným gangem, s kterým se zkrátka budete muset vypořádat. Tato herní adventura nabízí perfektní příběh, který nadchne nejednoho z vás.

Původní cena: 249 Kč (79 Kč)

Acorn 6 Image Editor

Jestliže se již nějakou dobu koukáte po nějaké spolehlivé aplikaci, která by si dokázala poradit s úpravou fotografií, možná byste měli zvážit Acorn 6 Image Editor. Aplikace se pyšní vskutku jednoduchým ovládáním a jak sami vývojáři říkají – je určena pro běžné uživatele.

Původní cena: 729 Kč (379 Kč)

GAget – for Google Analytics

Jestliže spravujete nějaký webový server a pro sledování těch nejrůznějších statistik využíváte Google Analytics, možná byste ocenili aplikaci GAget – for Google Analytics. Díky ní totiž budete dostávat notifikace přímo do notifikačního centra, a to při příležitosti každé důležité události.

Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Memoir

Aplikace Memoir slouží pro zapisování těch nejrůznějších poznámek a využijí ji především studenti a žurnalisté. Aplikace jako taková taktéž nabízí kalendář, díky kterému si můžete jednotlivé poznámky daleko lépe kategorizovat.

 

Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

WAR PARTY

Jako poslední věc si v tomto článku uvedeme hru WAR PARTY, která je dnes k dispozici s padesátiprocentní slevou na herní platformě Steam. V této strategické hře bude vaším hlavním cílem dovést vaši frakci k vítězství, což se samozřejmě neobejde bez nějakého válečného konfliktu.

Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.