Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Home Business Card

S pomocí aplikace Home Business Card získáte možnost si sami vytvořit vaši zcela jedinečnou vizitku, která bude disponovat tím nejlepším možným designem. Aplikace totiž nabízí okolo osmi set předdefinovaných formátů, díky čemuž zajišťuje, že si budete mít rozhodně z čeho vybrat.

Původní cena: 379 Kč (299 Kč)

Emojify – Swap words to Emoji

Aplikace Emojify – Swap words to Emoji zvládá překonvertovat psaný text do podoby emotikonů. Jednoduše se dá říci, že aplikace pozná slova, která lze nahradit smajlíkem a následně vám nabídne možnost, zdali chcete určité části textu nahradit. Díky tomu můžete zcela proměnit vaše zprávy a příjemně je obohatit o ty nejrůznější emotikony.

Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator

Jestliže se například věnujete vývoji aplikací pro operační systém iOS, rozhodně jste již někdy zápasili s tvorbou správné ikony. V tomto ohledu by vám mohla přijít vhod aplikace AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator, která jednak nabízí spoustu předdefinovaných šablon a taktéž vám nabídne možnost tvorby zcela vlastního designu.

Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Defend Your Castle

Jak je již z názvu patrné, ve hře Defend Your Castle bude vaším hlavním úkolem úspěšně ubránit váš hrad. Ten bude pod útokem hordy nájezdníků, kteří se jen tak před něčím nezastaví. Abyste byli úspěšní a ochránili tak váš domov, budete se s nimi muset vypořádat těmi nejrůznějšími způsoby.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Yang

Aplikaci Yang můžete použít pro analýzu a správu bezpečnosti vašich serverů. Aplikace jako taková zvládá analyzovat protokoly jako HTTPS a SSL a následně vás například informovat o případných bezpečnostních trhlinách.

Yang

Původní cena: 299 Kč (129 Kč)

Breathing Zone

Jestliže se již nějakou dobu koukáte po aplikaci, která by vás dokázala spolehlivě uklidnit a sloužila zároveň jako váš pomocník k odpočinku, rozhodně byste neměli propást dnešní nabídku na aplikaci Breathing Zone. Ta vás totiž dokáže bez jediného problému uklidnit a doslova hodit do pohody.

Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

When

Pokud hledáte pomocníka k aplikaci Kalendář, možná byste se měli podívat na aplikaci When. Ta totiž funguje velice podobně a ve zkratce se dá říci, že si do ní zapisujete nadcházející události, abyste o nich následně měli dokonalý přehled. Veškerý váš vstup samozřejmě můžete kategorizovat a přidat mu patřičný popis, díky čemuž se udržíte vždy v obraze.

When

Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.