Zavřít reklamu

O Apple Card bylo v posledních týdnech sice slyšet skutečně dost, avšak stále o ní podle všeho nevíme veškeré detaily. S velmi zajímavou novinkou se začali na sociálních sítích chlubit někteří její uživatelé žijící v amerických státech, které jsou devastovány tropickou bouří Imelda. Nutno podotknout, že novinka, kterou jim Apple nabízí, je skutečně velmi příjemná.

Uživatelům Apple Card z Texasu začínají od Applu chodit maily informující o programu pomoci při katastrofách právě pro uživatele Apple Card. Ve zprávě stojí, že si je společnost Apple vědomá toho, že může být příjemce ovlivněn přírodní katastrofou. Proto mu nabízí speciální program pomoci při přírodních katastrofách. Jakožto postižený přírodní katastrofou má uživatel nárok na odpuštění úroku po dobu dvou měsíců a možnost přeskočení splatnosti platby po dobu jednoho měsíce. Pokud je navíc uživatelův účet v dobrém stavu, tak i nadále zůstane aktivní. V případě, že je účet uživatele po lhůtě splatnosti, tak nebude zapsán do zápisu dlužníků – v tomto případě Apple vyčká, dokud všechny dluhy nezaplatíte, avšak může být omezena možnost provádět další nákupy.

Nutno podotknout, že se jedná o pouhé nabídnutí pomocné ruky pro všechny postižené uživatele Apple Card. To znamená, že se uživatelé musí prvně do programu pomoci při katastrofách přihlásit. Mohou tak učinit kontaktováním specialisty Apple Card poté, co jim do schránky dorazí tento e-mail. Apple tyto zprávy postupně rozesílá všem uživatelům Apple Card, kteří žijí v oblasti, kde by mohla nastat přírodní katastrofa. V budoucnu bude tento program pomáhat i v jiných situacích, například při povodních, zemětřeseních, požárech a podobně.

Dnes nejčtenější

.