Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte dobrodružného ducha a váš život je jedna velká adrenalinová jízda? Pak by ve vaší výbavě neměla chybět akční kamerka, na kterou svá dobrodružství v co možná nejvyšší kvalitě dokážete zachytit. Ty sice nebývají moc levné – obzvlášť, pokud mají být kvalitní -, avšak díky slevě na Mobil Pohotovosti je nyní lze získat o tisíce korun levněji. Co je tedy v nabídce?

GoPro HERO7 Black Edition

Jednou z hlavních zbraní této akční kamerky je dokonalá stabilizace, která vypadá, jako při použití stabilizátoru. HERO7 Black totiž předpovídá vaše pohyby a díky tomu se dokáže předpřipravit a záběry, které by byly dříve rozklepané, stabilizovat. Rozhodně ale potěší i její vysoká odolnost a to i bez obalu, kdy vydrží i potopení do 10 metrů. Za zmínku dále stojí hlasové ovládání ve stylu “GoPro, take a photo” či “GoPro, start recording”, SuperPhotos fotky díky inteligentnímu používání HDR, lokálnímu mapování tónů barev a snížení šumu pro optimalizaci snímků či možnost živoho streamování na Facebook Live. Co se pak týče kvality záznamu, těšit se můžete až na 4K při 60 fps a 12 MPx fotky, které rozhodně stojí za to. Milovníci zpomalených záběrů pak ocení ultra zpomalené záběry díky 240 fps při 1080p. Běžná cena kamery je 11490 korun, nyní ji však lze na Mobil Pohotovosti zakoupit za 8990 korun.

GoPro HERO7 Silver

Tento model je levnější verzí modelu předešlého, avšak to z něj rozhodně nedělá nějakého nazdárka. Těšit se u něj mžete na 4K videa, vysokou odolnost i bez obalu či voděodolnost až do deseti metrů. Potěší i 2” dotykový displej pro jednoduché volby režimů, 10 MPx fotky nebo též podpora hlasových příkazů. U kamerky lze nastavit i časovač, který se může hodit třeba pro skupinová selfie či ve chvílích, kdy prožíváte dobrodružství sami a rádi byste se na nich zvěčnili. Počítat dále můžete s vysoce kvalitní stabilizací, díky které dokážete své záběry udržet stabilní za téměř jakékoliv situace. Běžná cena kamery je 8990 korun, nyní ji však lze na Mobil Pohotovosti zakoupit za 5890 korun.

 

Dnes nejčtenější

.