Zavřít reklamu

Jednou z vlajkových lodí streamovací služby  TV+, jejíž oficiální spuštění se kvapem blíží, je seriál The Morning Show. Zahrají si v něm hvězdy jako Reese Witherspoon, Steve Carell nebo Jennifer Aniston. Právě posledně jmenovaná herečka promluvila tento týden v rozhovoru pro magazín Variety o tom, jaké to je pracovat na seriálu pro Apple nebo čím se tvůrci The Morning Show nechali inspirovat.

Jennifer Aniston v interview například vysvětlila, že v době, kdy Apple The Morning Show odkoupil, měl pořad poměrně jasné obrysy. O čtyři měsíce později ale tvůrci pod vlivem skutečných událostí, jako byla třeba aféra Me Too, došli k závěru, že nejlepší bude začít zcela od píky a nechat se inspirovat právě těmito událostmi. Co se práce pro Apple týče, uvedla herečka, že na tom bylo něco vzrušujícího. „Apple je skvělý. Dělají cool věci, tak proč by nemohli udělat také cool televizi? Navíc tam šlo o kvalitu, nikoliv o kvantitu, což bylo velmi lákavé,“ svěřila se Jennifer, které podle jejích slov nevadilo ani utajení, na které Apple tak často a rád klade důraz.

Jennifer Aniston, která má zkušenosti z klasických televizních seriálů nebo filmů, určených pro plátna kin, byla podle svých slov nejprve konceptem streamovací služby zaskočena a překvapena, ale zároveň ji také takovéto pojetí vysílání nadchlo. „Vzpomínám si, jak jsem to nechápala. Co sakra to streamování znamená? Odpověděli mi:’Je to k dispozici celou dobu'“, vzpomíná. „‚Takže naladění televize ve čtvrtek v osm hodin večer už netáhne? Nebo to, když si o reklamní přestávce odskočíte na záchod a někdo zakřičí:’Už je to zase zpátky!‘ To už se neděje? To je svým způsobem smutné,“ uvedla. Pořad The Morning Show si svou premiéru odehraje v den oficiálního spuštění služby  TV+, tedy 1. listopadu.

Dnes nejčtenější

.