Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Snaplight – Photo Highlighter

S pomocí aplikace Snaplight – Photo Highlighter můžete jednoduše sdílet určité textové části, aniž byste je museli celé opisovat. Jestliže například čtete tištěný časopis a rádi byste se se svými přáteli podělili například o určitou větu, jednoduše ji stačí skrze tuto appku vyfotit a požadovanou část zvýraznit.

Mental Hospital IV

Ve hororové hře Mental Hospital IV se ocitnete v prostorách opuštěné nemocnice, kde na vás číhá nebezpečí na každém rohu. Pro nejlepší herní zážitek byste hru měli hrát se zhasnutým světlem a se sluchátky. Jestliže vás například bavil herní titul Outlast a rádi byste si něco podobného zahráli i na vašem iPhonu či iPadu, rozhodně byste se na hru Mental Hospital IV měli podívat.

Street Chess

Jak se z názvu může zdát patrné, ve hře Street Chess budete zkrátka hrát šachy. Tato hra však mimo toho taktéž obsahuje příběh, který vám celý proces hrou značně obohatí. Pointa je totiž taková, že se váš bratr ztratil, a to z prostého důvodu – hrál ilegální šachy a dostal se do problémů. Vaším úkolem bude vstoupit do šachového podsvětí, porážet vaše nepřátele a najít vašeho ztraceného bratra.

My Sound Recorder

Jestliže hledáte náhradu za nativní aplikaci Diktafon, možná by vás mohl zaujmout My Sound Recorder. Tato aplikace bezproblémově zvládá nahrávání zvuku, střih výsledné nahrávky a nebo i její přejmenování. Aplikace je ke dnešnímu dni nabízena se slevou a pořídit si ji můžete již za 25 korun.

Vautograph

Někdy se nám může stát, že na veřejnosti potkáme naši oblíbenou celebritu, od které bychom rádi měli autogram, avšak zrovna u sebe nemáme papír. Tento problém řeší aplikace Vautograph, která vám dovolí se s celebritou například vyfotit a na fotografii přidat její autogram, který vám napíše přímo na obrazovku vašeho iPhonu či iPadu.

Sound to Symbol: Animals Level 3

Aplikaci Sound to Symbol: Animals Level 3 ocení především rodiče s malými dětmi. Tato appka totiž naučí vaše dítě rozpoznávat zvuky zvířat a následně je z toho taktéž vyzkouší. Aplikace je ke dnešnímu dni nabízena se slevou a rozhodně není k zahození o ní přinejmenším pouvažovat.

EquiTrack – Equine Training

Pokud máte rádi koně a častokrát na nich například jezdíte, aplikace EquiTrack – Equine Training vám bude zaznamenávat veškerou vaši aktivitu a ve finále vám poskytne velice užitečné statistiky. Tato aplikace taktéž udržuje přehled o koních ve vaší stáji a například při projížďce se můžete dozvědět vaši maximální rychlost a uraženou vzdálenost.

Dnes nejčtenější

.