Zavřít reklamu

Na letošním newyorském Comic Conu měla své zástupce i streamovací služba TV+, k jejímuž oficiálnímu spuštění dojde již za necelý měsíc. Návštěvníci populárního Comic Conu se tak mohli blíže seznámit s pořady Servant a For All Mankind, které budou v rámci jablečné streamovací služby uvedeny. Apple na Comic Conu představil bližší pohled na oficiální trailer a sdělil také datum premiéry snímku Servant.

V rámci festivalu proběhla také exkluzivní projekce prvních patnácti minut první epizody seriálu For All Mankind a rozhovor s výkonným producentem Ronem Moorem, stejně jako s představiteli hlavních rolí. Zmíněných patnáct minut první epizody nebylo vydáno veřejně a jakékoliv nahrávání bylo v průběhu projekce zakázáno, proto si ostatní budou muset počkat na oficiální premiéru v rámci spuštění TV+. Reakce, které účastníci Comic Conu sdíleli na sociální síti Twitter, jsou ale veskrze pozitivní. Na rozdíl od reálného příběhu ze sedmdesátých let minulého století, který nevyznívá stoprocentně pozitivně, se tvůrci seriálu rozhodli vytvořit alternativní a optimističtější realitu. O historické odkazy ale For All Mankind diváky rozhodně neochudí. V současné chvíli má společnost Apple podle všeho naplánované tři série For All Mankind.

Kromě tohoto seriálu se na Comic Conu představil také psychologický thriller Servant, režírovaný M. Night Shyamalanem (Vesnice, Znamení). Servant by se měl skládat z šedesáti půlhodinových epizod, společnost Apple ale zatím financování všech šesti sérií oficiálně nepotvrdila. Děj tohoto seriálu se bude točit kolem manželského páru z Filadelfie, který si pro své nedávno narozené dítě najme chůvu. Postupně se ale ukáže, že věci nejsou takové, jaké se zdály být. Služba  TV+ bude spuštěna 1. listopadu ve vybraných regionech, v rámci měsíčního předplatného bude k dispozici až pro šest uživatelů v rámci rodinného sdílení.

Dnes nejčtenější

.