Zavřít reklamu

Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovuje iOS 13.1.2 a přemýšleli jste proto nad návratem na iOS 13.1.1, svou šanci jste promeškali. Apple totiž přestal před pár hodinami předposlední verzi nového operačního systému iOS 13 podepisovat, čímž znemožnil jeho instalaci. Nezbude vám tak nic jiného než zůstat na iOS 13.1.2 či se vrátit až na iOS 13.1, který Apple možná trochu překvapivě stále podepisuje.

iOS 13.1.1 vydal Apple zcela nečekaně minulý pátek jako náplast na několik otravných chyb, které uživatele iPhonů sužovaly. Update přinesl například zlepšení výdrže baterie, ale i opravu problému bránícího obnovit iPhone ze zálohy, synchronizaci připomínek či bezpečnostní chybu umožňující klávesnicím třetích stran k daleko více věcem, než kolik jim uživatelé povolí. V podobném duchu se poté nesl i iOS 13.1.2, který je v současnosti jedinou veřejně dostupnou verzí iOS 13. Vzhledem k tomu, že by měla obsahovat nejméně chyb, to však zřejmě stejně nikomu příliš vadit nebude. Apple už navíc rozjel testování iOS 13.2, který by měl být zase o něco dokonalejší. 

Ukončení podepisování starších verzí iOS není ničím výjimečným. Jen zřídka kdy však ukončení Apple podepisování verze, kterou vydal teprve před týdnem, byť je update sebemenší. Jelikož se však v posledních dnech objevily zprávy o nových typech jailbreaku, které běží právě na novějších verzích iOS 13, je možné, že se Apple rozhodl vše kromě aktuální verze odstřihnout právě kvůli zamezení jeho šíření. 

Dnes nejčtenější

.