Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Passwords

Aplikace Passwords byla navržena pro generování spolehlivých a bezpečných hesel, jejich následné ukládání a dokonalou organizaci. Pokud byste hledali nějakou náhradu za nativní aplikaci Klíčenka, zkuste se podívat na Passwords a možná vám přijde vhod.

Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

ColorSwap

S pomocí aplikace ColorSwap můžete v rámci snímku či fotografie bleskově vyměnit jednu barvu za druhou. Tato interaktivní aplikace přináší spoustu zábavy a k tomu všemu může taktéž být velice užitečná. Ostatně se o tom můžete přesvědčit v galerii níže.

Původní cena: 349 Kč (249 Kč)

Duplicate Sweeper

Jak již samotný název napovídá, aplikace Duplicate Sweeper se stará o hledání a následné odstranění všech duplikátů. Pokud například na vašem Macu máte dva a více stejných souborů, které jsou například pojmenovány zcela odlišně, Duplicate Sweeper je za pomocí pokročilých algoritmů nalezne a postará se o jejich odstranění.

Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Scatter

V rámci aplikace Scatter můžete z klasických obrázků ve formátu jpg a png tvořit takzvané okenice, které následně můžete připnout na vaši pracovní plochu. Jejich výhodou hlavně je, že se neintegrují do samotné tapety, avšak visí nad ní a tvoří tak další vrstvu. Díky tomu dokáží například překrýt vaše složky a soubory, které máte uložené na vaší pracovní ploše.

Scatter

Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

MP3 Gain 4

Pokud vás unavuje upravování hlasitosti po každé přehrané skladbě, aplikace MP3 Gain 4 by vám v tomto mohla víceméně pomoct. Appka se totiž stará o vyváženou hlasitost přehrávané hudby, díky čemuž by každá skladba měla dosahovat stejného množství decibelů.

Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Templates for MS Word by GN

Jestliže často vytváříte propagační materiály nebo jiné zprávy v prostředí aplikace Microsoft Word, určitě byste pro zaujmutí větší pozornosti trošku obměnili design vašich dokumentů. Zakoupením aplikace Templates for MS Word by GN si zpřístupníte širokou škálu nových šablon, které následně můžete svobodně využít.

Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

AntiVirus- Virus & Adware Scan

Aplikace AntiVirus- Virus & Adware Scan by měla být schopna zcela proskenovat váš jablečný počítač a všechny nainstalované prohlížeče a případně odhalit, zdali se na vašem Macu někde nenachází nějaký vir nebo adware. Pokud jste však uživatel se selským rozumem, tak na jablečnou platformu pravděpodobně žádný antivirus potřebovat nebudete.

Původní cena: 649 Kč (629 Kč)

Dnes nejčtenější

.