Zavřít reklamu

Společně s novou verzí iOS 13 (a iPadOS) se postupných aktualizací dočkávají také větší systémové aplikace. Ty hlavní, jako jsou poznámky, připomínky a spol., dostávají aktualizace společně s novým vydáním iOS. U těch větších, jako jsou například Pages, Numbers nebo GarageBand, přichází novinky o něco později. Právě GarageBand dostal svou novou velkou aktualizaci dnes a my se tak můžeme podívat, co přinesla nového.

Aktualizace GarageBandu pro iOS 13 a iPadOS nese označení 2.3.8 a od konce minulého týdne je k dispozici v App Store. Nová verze přináší podporu pro tmavé uživatelské rozhraní, které je v iOS 13 dostupné. Dále se zde objevuje možnost čtení a zápisu z externího úložiště (v případě iPadů). Nový je také sound pack s 350 zvukovými podklady a efekty, šesti novými bicími sestavami dalšími novinkami které mají uživatelé k dispozici. Kompletní seznam novinek si můžete přečíst níže:

  • Podpora pro tmavý režim a nový sdílecí list v iOS 13
  • Přístup k souborům na externích pevných discích, čtečkách SK karet a USB jednotkách
  • Zlepšení věrnosti reprodukce Apple Loops při změně tempa a tóniny
  • Vyhledávání Apple Loops podle názvu balíčku ve zvukové knihovně
  • Zlepšení stability a výkonu

Aplikace GarageBand je mezi jablíčkáři poměrně populární, jelikož umožňuje opravdu obrovské hudební využití. Skvělým benefitem je i možnost používat jí ke správě hudebních nástrojů, které jsou připojitelné k iOS či macOS zařízením, zpravidla přes Bluetooth. Vše je přitom – jak je u Applu dobrým zvykem – skutečně velmi jednoduché a intuitivní. Kromě vytváření vlastní hudby jí pak mnozí jablíčkáři využívají i k tvorbě vlastního vyzvánění, které není do iPhonu zrovna jednoduché dostat.

 

Dnes nejčtenější

.