Zavřít reklamu

Oficiální spuštění vysílání streamovací služby Applu  TV+ se kvapem blíží. Postupně také narůstá počet trailerů, které Apple vydává, aby nalákal diváky na připravované pořady. Tento týden přišla na řadu další várka ukázek – na oficiálním youtubovém kanále služby   TV+ se můžeme podívat na trailery a teasery k pořadům jako Helpsters, Ghostwriter nebo třeba Snoopy in Space.

Seriál s názvem Helpsters je novinkou, která vznikla za spolupráce společnosti Apple se Sesame Workshop. Pořad je určený těm nejmenším divákům a jeho cílem je ukázat dětem – především těm předškolního věku – základy programování. Ty jim zábavnou formou představí hlavní postavička jménem Cody spolu s týmem roztomilých příšerek, jejichž zálibou je řešení nejrůznějších problémů. Jak je u Sesame Workshop zvykem, objeví se v seriálu pouze loutky.

Dětem je určený i další pořad – seriál s názvem Ghostwriter. Ten je remakem staršího televizního pořadu, jehož hlavními hrdiny jsou čtyři dět, které svede dohromady setkání s tajemným duchem v knihkupectvím, který přivádí k životu fiktivní postavy z literárních děl. Duch má s těmito postavami zjevně své plány, a tým čtyř dětských hrdinů si stanovil za cíl přijít této záhadě na kloub.

Malou ukázku na seriál Snoopy in Space jsme již mohli vidět v minulosti, tento týden ale Apple vydal oficiální trailer k tomuto pořadu. Jak název napovídá, diváci budou v seriálu sledovat oblíbeného kresleného bígla a jeho dobrodružství ve vesmíru. Snoopy si totiž chce splnit jeden svůj velký sen – stát se astronautem v NASA. Spolu se svým nejlepším přítelem Charlime Brownem a zbytkem party se Snoopy vydává na Mezinárodní vesmírnou stanici a chystá se objevovat vesmír.

Jak jsme vás již v minulosti informovali, bude provoz streamovací služby  TV+ oficiálně zahájen 1. listopadu. Kromě výše zmíněných pořadů Helpsters, Ghostwriter a Snoopy in Space se budeme moci podívat i na další lákavý obsah, tvořený převážně původní produkcí. Těšit se můžeme například na seriál The Morning Show nebo See.

Dnes nejčtenější

.