Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Password Factory

Aplikace Password Factory dokáže plně nahradit nativní Klíčenku, kterou bychom mohli najít na každém zařízení s operačním systémem macOS. Aplikace jako taková se stará o generování těch nejsilnějších hesel a o jejich následné uložení.

Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Internet Status

Aplikace Internet Status slouží k tomu, abyste hned věděli, zdali jste připojeni k internetu. Pokud se totiž někdy připojujete skrze klasický ethernet, operační systém macOS vás nijak nativně neinformuje o tom, zdali jste připojeni nebo nikoliv. Díky této aplikaci se postačí podívat do horního menu baru a ihned budete znát stav vašeho připojení.

Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

JPEG Jackal Lite

Jestliže se koukáte po nějaké aplikaci, která dokáže spolehlivě a jednoduše šetřit místo na disku nebo na vašich webových stránkách, rozhodně byste měli vyzkoušet JPEG Jackal Lite. Pomocí této aplikace můžete provést spolehlivou, rychlou a hlavně bezpečnou kompresi na vašich fotografiím, díky čemuž ušetříte spoustu zmiňovaného místa.

Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Afterglow Photo Filter Pro

Pomocí aplikace Afterglow Photo Filter Pro můžete jediným kliknutím zcela pozměnit vaši dříve pořízenou fotografii. Aplikace jako taková nabízí přes 256 efektů, které rozhodně najdou své využití hned v několika možných případech.

Původní cena: 999 Kč (599 Kč)

LibreOffice Vanilla

Pokud hledáte náhradu za aplikace jako Pages, Numbers a Keynote a nechce se vám utrácet za Office365, aplikace LibreOffice Vanilla by mohla být přesně tím, co právě hledáte. Tato aplikace totiž obsahuje náhradu za tyto aplikace a navíc nabízí softwary pro vektorovou grafiku, práci s databází a program na zpracování matematických formulí.

Původní cena: 499 Kč (199 Kč)

GeoConverter

Aplikace GeoConverter se stará o převedení stupňů, minut a sekund na klasické číslo zapsané v desítkové soustavě. To se totiž může v mnoha případech více hodit na matematické operace, kde se s ním daleko lépe pracuje. Aplikace je navíc ke dnešnímu dni zcela zdarma.

GeoConverter

Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Rakuen

Ve hře Rakuen se vcítíte do role chlapce, který na začátku doslova žije v nemocnici. Jednoho dne však požádá svou matku, aby ho zavedla do kouzelné říše, kde by rád pronesl jedno přání. Tato adventura nabízí spoustu zábavy, a přestože cílí především na menší děti, rozhodně si jí užijí i zástupci z řad dospělých.

Původní cena: 9,99€ (4,99€)

Dnes nejčtenější

.