Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás připravili parádní slevovou akci bezdrátová sluchátka z dílny Applu, Jabry a Xiaomi. Na všechny můžete získat díky slevovému kódu lsa299 výraznou slevu, avšak jen tehdy, pokud jej využijete včas. Kód je totiž aktivní dohromady jen na 10 využít, takže s nákupem rozhodně neváhejte.

Apple AirPods 2. generace

Nejzajímavější budou pro jablíčkáře zajisté sluchátka Apple AirPods 2. generace, která nabízí kvalitní zvuk spolu s líbivým designem, jednoduchým ovládáním a snadným párováním a přepojováním v jablečném ekosystému. Potěší ale i velmi slušná výdrž či mikrofony pro vyřizování telefonních hovorů, ale také Bluetooth 5.0, který zajistí stabilní připojení i na dlouhou vzdálenost. Druhá generace AirPods navíc umožňuje zaktivovat umělou asistentku Siri pouhým hlasovým pokynem jako je možné například u iPhonu či Apple Watch. Díky tomu tak můžete sluchátka jednoduše ovládat pouhým hlasem bez jakéhokoliv poklepání, jak tomu bylo v minulosti. 

Vybírat můžete hned ze dvou verzí sluchátek – první disponuje klasickým nabíjecím pouzdrem, druhá pak bezdrátovým nabíjecím pouzdrem. Běžná cena první verze je 4790 korun, avšak díky slevovému kódu lsa299 jí můžete mít jen za 3799 korun. 

V případě druhé varianty – tedy té s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem – běžně zaplatíte při nákupu 5790 korun. Díky slevovému kódu lsa299 je však můžete dnes koupit jen za 4489 korun

Jabra Elite Sport

Dalším modelem, na který si Mobil Pohotovost připravil velkou slevu, je Elite Sport v černé variantě. Ty se mohou pochlubit vysoce kvalitním zvukem, který oceníte jak při poslechu hudby, tak i při vyřizování telefonních hovorů. Potěší i odolnost vůči prachu a vodě podle normy IP67, kompatibilita s iOS i Androidem či parádní výdrž. Sluchátka se totiž chlubí až 4,5 hodinovou výdrží, přičemž s přenosným pouzdrem se lze dostat až na 13,5 hodin. Bez problému s nimi tak “přežijete” celý den. 

Běžná cena sluchátek Jabra Elite Sport je 3649 korun. Vy je však můžete díky slevovému kódu lsa299 získat jen za 2890 korun. 

Xiaomi Mi AirDots 

Sedí-li vám v uších lépe špunty než pecky a zároveň vyžadujete kvalitu, je Xiaomi Mi AirDots model přesně pro vás. Sluchátka se vyznačují velmi nízkou váhou, možností ovládat mnohé věci jen pomocí dotyku, rychlou připojitelností k zařízením s podporou Bluetooth a samozřejmě pak skutečně kvalitním zvukem. Ani čtyřhodinová výdrž na jedno nabití rozhodně není špatná – tím spíš, když se díky nabíjecímu pouzdru můžete dostat až na 12 hodin.

Běžná cena sluchátek Xiaomi Mi AirDots je 1490 korun, přičemž nyní jsou zlevněná na 1239 korun. Díky slevovému kódu lsa299 je však můžete získat ještě levněji – konkrétně za 1149 korun. 

Xiaomi Mi AirDots Basic

Pokud jste ještě nikdy nevlastnili bezdrátová sluchátka a tudíž ani nevíte, zda vám budou zcela vyhovovat, mohly by se vám líbit Xiaomi Mi AirDots Basic. Jak už jejich název napodívá, jedná se o základní verzi bezdrátových sluchátek, která mají své uživatel zaujmou jak příjemným zvukem, tak především ještě lepší cenou. Potěší ale i ovládání poklepy či Bluetooth 5.0, který zajistí kvalitní připojení k danému zařízení a dlouhý dosah. Samozřejmostí pak jsou mikrofony, díky kterým lze velmi jednoduše vyřídit hovory. 

Běžná cena sluchátek Xiaomi Mi AirDots Basic je 990 korun, přičemž nyní jsou zlevněná na 819 korun. Díky slevovému kódu lsa299 je však můžete získat ještě levněji – konkrétně za 749 korun.

Xiaomi Mi AirDots Pro 

Líbí se vám typově sluchátka AirPods, ale nechce se vám za ně dávat tolik peněz? Pak by vás mohla zaujmout jejich alternativa v podobě Xiaomi Mi AirDots Pro. Ta nabízí vysoce kvalitní zvuk, monofonní i binaurální připojení, aktivní potlačení okolního hluku, dotykové ovládání či velmi dobrou výdrž baterie. Stejně jako AirPods jsou sluchátka dodávána spolu s nabíjecím pouzdrem, po jehož otevření se připojí k požadovanému zařízení. Jablečné AirPody pak převyšují v odolnosti vůči potu a vodě. Disponují totiž certifikací IPX4. 

Běžná cena sluchátek Xiaomi Mi AirDots Pro je 2185 korun, přičemž nyní jsou zlevněná na 1899 korun. Díky slevovému kódu lsa299 je však můžete získat ještě levněji – konkrétně za 1849 korun.

Dnes nejčtenější

.