Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sluchátek je na trhu celá řada. Jak ale mezi nimi vybrat jedna z nejlepších ta nejideálnější pro poslech hudby? Právě na tuto otázku se vám pokusíme odpovědět v následujících řádcích. Vybrali jsme totiž trojici sluchátek, do kterých se v případě, že se řadíte mezi milovníky hudby, vyplatí investovat. 

Jabra Elite 85h

První námi vybraná sluchátka pochází z dílny Jabry a nesou označení Elite 85h. Ty cílí díky svým propracovaným funkcím typu SmartSound pro analýzu okolního hluku na opravdové hudební fajnšmekry a audiofily. O úchvatném zvuku u nich proto nemusíte pochybovat, stejně jako o kvalitním potlačení okolního hluku, 36hodinové výdrži baterie nebo vysoce kvalitními mikrofony pro perfektní vyřizování hovorů. Velmi zajímavá je pak možnost nastavit si reprodukci hudby dle vašeho gusta, v čemž vám pomůže speciální mobilní aplikace. Více se o nich dozvíte v naší recenzi. 

JBL Live650BTNC

Jako druhá bychom vám rádi představili sluchátka Live650BTNC od JBL. Pokud máte rádi charakteristický zvuk z JBL produktů rádi, pak vězte, že tato sluchátka se chlubí přesně jím. Přes sluchátka lze navíc jednoduše zaktivovat hlasové asistenty, které se těší v poslední době čím dál větší oblibě. Samozřejmostí jsou pak handsfree hovory či dlouhá výdrž na baterii. Za zmínku dále stojí kompatibilita s aplikací JBL Headphones, přes kterou lze sluchátka, respektive výstup z nich přizpůsobit k obrazu vašemu. Zkrátka skvělá náhlavní sluchátka, na která je spoleh a která vaší peněženku nezruinují. 

Sony WH-1000XM3

Posledním modelem, který stojí podle nás za pozornost, jsou sluchátka Sony WH-1000XM3 Hi-Res. Ta nabízí špičkové potlačení okolního hluku i funkci inteligentního poslechu smart listening, díky kterému bude hudba ze sluchátek hrát v každém prostředí naprosto skvěle. Potlačení okolního hluku vám pak zajistí to, že nic z venčí vás při poslechu hudby nebude rušit, pokud sami nebudete chtít. Stejně jako u předešlých dvou modelů lze i tato sluchátka přizpůsobovat skrze mobilní aplikaci. Počítat tu můžete i se snadnou aktivací hlasových asistentů. 


V rámci naší spolupráce s Mobil Pohotovostí vám můžeme na výše uvedenou trojici sluchátek nabídnout fajn slevu. Stačí do pole pro slevový kód lsa289 zadat a cena spadne na úroveň akční, kterou můžete vidět níže.

Pokud by vás dnešní nabídka sluchátek nezaujala, zítra vám na Letem světem Applem přineseme slevy na true wireless sluchátka včetně AirPods 2.

Dnes nejčtenější

.