Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, u vody, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Hanebný pancharti

Jak asi vypadá druhá světová válka podle kultovního režiséra Quentina Tarantina? O tom vypráví film Hanebný pancharti. Brad Pitt zde ztvární amerického poručíka Aldo Rainea, velícího jednotce Panchartů, v roli německého důstojníka uvidíme Christophera Waltze. Nebude nouze o akci, trošku krve, ale také o nadsázku a poutavý děj. Podaří se Panchartům jejich tajná mise, směřovaná proti vedení Třetí říše?

  • 49,- zakoupení, 39,- vypůjčení
  • Angličtina, české titulky

Film Hanebný pancharti můžete pořídit zde

Deník Bridget Jonesové

Kdo by neznal filmovou adaptaci populárního románu Helen Fielding? Třicítka Bridget s příchodem nové roku (a s kocovinou za krkem) bilancuje a rozhodne se, že svůj život od základů změní. Změnu chce dokumentovat ve svém deníku. Snahy o hubnutí, střízlivění, nebo výběr toho správného partnera se jí ale lehce vymykají z rukou.

  • 49,- zakoupení, 39,- zapůjčení
  • Angličtina, čeština

Film Deník Bridget Jonesové můžete pořídit zde.

Krampus

Strašidelná legenda o Krampusovi je snad stará jak lidstvo samo. Co by se ale stalo, kdyby se Krampus objevil v soudobé Americe? To ve stejnojmenném filmu pozná mladičký Max (Emjay Anthony), který ve vypjaté chvíli neuváženě prokleje Vánoce. Nebe se zatáhne, spustí se vánice a začnou se dít věci. Jak dopadne návštěva nezvaného Krampuse?

  • 49,- zakoupení, 39,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Krampus můžete pořídit zde

Červený drak

Anthony Hopkins se vrací v jednom ze svých kultovních a nejmrazivějších výkonů. Agent FBI Will Graham v podání Edwarda Nortona je nečekaně odvolán ze zaslouženého odpočinku, aby pomohl chytit sériového vraha. Aby ukončil jeho vražedné řádění, musí se ale nejprve dostat do hlavy samotného Hannibala Lectera. Ten ale své know-how nedá jen tak zadarmo.

  • 49,- zakoupení, 39,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Červený drak můžete pořídit zde.

Dnes nejčtenější

.