Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

WidgeTunes – The Music Widget

Aplikace WidgeTunes – The Music Widget vám dovolí pustit si vaší oblíbenou muziku skrze widget, a to bez toho, aniž byste museli váš iPhone nebo iPad odemykat a zapínat aplikaci Hudba. Pokud tedy chcete ušetřit čas, aplikace WidgeTunes vám v tom ráda pomůže a ke dnešnímu dni je navíc zcela zdarma.

Safety Note+

Aplikace Safety Note+ slouží pro co nejbezpečnější uchování vašich poznámek, a to díky použití pokročilého bezpečnostního systému. Jestliže chcete mít vaše poznámky bezpečně uloženy, aplikace Safety Note+ by vám v tomto měla pomoct.

Aeroplane Chess 3D – Childhood

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

Hack Tool

S aplikací Hack Tool můžete napálit vaše přátele nebo rodinu s pocitem, že se něco snažíte hackovat. Hack Tool samozřejmě žádné hackování neobsahuje a slouží pouze pro zábavu – tudíž vlastně nic nedělá. Za normálních okolností je aplikace zpoplatněna, avšak dnes si ji můžete pořídit zdarma a užívat si pocitu zmatení, který s touto aplikací doma vykouzlíte.

Hack Tool

Ninja Spirit ~ Fitness Motivation

Aplikace Ninja Spirit slouží pro zlepšení motivace a nabuzení do fitness cvičení. Oficiálně by z vás měla aplikace udělat bojovníka ninja, který se nezastaví před ničím. Aplikace obsahuje několik audionahrávek, které vám soustavně připomínají cvičit a tím vás motivují.

911 Operator

Ve hře 911 Operator se ocitnete v pozici operátora tísňové linky, který musí vždy včas a správně poradit volajícímu. Hra samozřejmě není jen o zvedání telefonátů, ale také o vaší správné reakci. Ve zkratce to funguje tak, že jakékoliv menší zpoždění nebo chybná rada se může potýkat se ztrátou na životě.

Moscow Offline Travel Guide

Poslední aplikace, kterou si zde dnes uvedeme a je k dispozici se slevou, je Moscow Offline Travel Guide. Tento digitální průvodce Moskvou by vám měl prozradit informace o nejnavštěvovanějších turistických místech ruské metropole a vy byste se tedy neměli nikdy ztratit.

Dnes nejčtenější

.