Zavřít reklamu

Společnost iFixit je známá především svým rozebíráním nejnovějších smartphonů. Tento proces se nevyhnul ani letošním novinkám – iPhonu 11 a iPhonu 11 Pro Max. A jsou to právě fotografie útrob nejnovějších smartphonů, které si nyní můžete nastavit jako tapetu pro svůj iPhone – a nemusí to nutně být zrovna letošní „jedenáctka“.

Společnost iFixit se na webu podělila o fotografie a rentgenové snímky iPhonu 11 a iPhonu 11 Pro Max. O svůj poznatek ohledně toho, co se skrývá ve vnitřku letošních nových iPhonů, se web iFixit podělil v průběhu uplynulého víkendu a tohoto pondělka. Tapety si můžete jednoduše nastavit téměř na jakémkoliv iPhonu. Všechny tapety si můžete pohodlně prohlédnout ve fotogalerii k tomuto článku. Tu, která vás zaujala, pak stáhnete po kliknutí na odkaz s jejím popisem v seznamu níže.

Tapety útrob letošních iPhonů

Proces nastavení tapety na iOS zařízení jistě znáte, pro jistotu vám ho ale připomeneme:

  • V Nastavení klepněte na Tapety -> Vybrat novou tapetu, a v galerii vašich nejnověji přidaných fotek vyberete požadovanou tapetu.

Apple svůj iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max představil v první polovině září. Mezi nejvýraznější prvky nových smartphonů patří jejich fotoaparáty, ale také nová barevná provedení. Novinky jsme stihli otestovat i my, na webu LsA si můžete přečíst nejen klasickou recenzi, ale například také zhodnocení Nočního režimu fotoaparátu.

Dnes nejčtenější

.