Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Certificate Lab – Templates

Jestliže často vytváříte nejrůznější certifikáty či diplomy, určitě se vám již jednou stalo, že jste neměli z čeho vybrat předlohu. Zakoupením aplikace Certificate Lab – Templates si zpřístupníte více než padesát jedinečných šablon, které jsou na certifikáty a diplomy jako ušité. Šablony jsou pro program Pages a abyste je mohli využít, musíte mít nainstalovanou minimálně verzi 6.0.

Původní cena: $14,99 (249 Kč)

SVGViewer

Aplikace SVGViewer slouží pro otevření vektorové grafiky, která je uložena ve formátu SVG. Tento datový formát je navíc velice rozšířený napříč všemi platformami, tudíž ve světě designu se s ním střetnete dá se říci denně. Aplikace však neumí pouze tyto soubory otevřít, ale následně je taktéž konvertovat do dalších formátů jako JPG, PNG, PDF a spoustu dalších.

Původní cena: $0,99 (Zdarma)

Statistics Pro

Školní předmět s názvem Statistika dokázal potrápit nejednoho studenta. Největším problémem tohoto oboru je, že jakmile uděláte v průběhu jednu malou chybu, vaše finální výsledky budou značně ovlivněny. Aplikace Statistics Pro tento problém řeší vcelku spolehlivě a vždy vám dodá přesné výsledky.

Původní cena: $4,99 (49 Kč)

Periodic Table Chemistry

Zakoupením aplikace Periodic Table Chemistry proměníte vaše zařízení s operačním systémem macOS na interaktivní periodickou tabulku prvků, se kterou většina z nás zápasila již na základní škole. Pokud se chcete tedy přiučit chemii, nebo se zkrátka jedná o vaše hobby, rozhodně by vám periodická tabulka prvků ve vašem jablečném počítači chybět neměla.

Původní cena: $19,99 (129 Kč)

WebShot Pro

Aplikaci WebShot Pro ocení celá řada lidí, a to z jednoho prostého důvodu. Díky této aplikaci si můžete udělat snímek obrazovky celé webové stránky a ne pouze její viditelné části. WebShot Pro je navíc ke dnešnímu dni zcela zdarma.

Původní cena: $3,99 (Zdarma)

Date Format Creator

Pokud máte nějaké zkušenosti s programováním, rozhodně mi dáte za pravdu, že práce s datem dokáže být velice náročná. Aplikace Date Format Creator se snaží usnadnit vývojářskou práci tím, že do ní zadáte datum a čas ve formátu UTC a aplikace vám váš vstup překonvertuje do Stringu. Samozřejmě tohle můžete udělat i opačně a zkontrolovat tak, zdali jste vše zadali správně. Aplikace si poradí s daty v jazycích Objective-C a Swift, které jsou na jablečných platformách hojně zastoupeny.

Původní cena: $0,99 (Zdarma)

Sleep Pillow

Jestliže máte problémy s usínáním, možná byste ocenili aplikaci Sleep Pillow. Tato appka má v sobě hned několik příjemných zvuků, které urychlí vaše usínání a napomohou vašemu spánku. Jelikož je aplikace v současné době zdarma, rozhodně stojí za to ji přinejmenším vyzkoušet.

Původní cena: $5,99 (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.