Zavřít reklamu

Od včerejška už si do našich zařízení můžeme nainstalovat iOS 13. Jeho součástí je řada vylepšení a nových funkcí, mezi které patří i tmavý režim. Na jeho oficiální příchod se již připravuje řada vývojářů aplikací pro iPhone i iPad, a není žádným překvapením, že kompatibilitu s tmavým režimem nabídne také aplikace Shazam, kterou rozhodně mnozí z vás používají k rozpoznávání hudby.

Přepínání do tmavého režimu bude v Shazamu probíhat automaticky, tedy v souladu s tím, jak bude do Dark Mode přecházet dané iOS zařízení. Spolu s nejnovější verzí oblíbeného Shazamu ale přicházejí také další novinky. Po aktualizaci budou uživatelé moci v aplikaci dlouze přidržet prst na libovolné skladbě, čímž si ji budou schopni přidat do své oblíbené streamovací aplikace, nebo ji sdílet s přáteli. Dvěma prsty pak můžete provést výběr více stop najednou a všechny je přidat do vybraného seznamu skladeb.

Společnost Apple odkoupila platformu Shazam na podzim loňského roku. Postupně aplikaci zcela zbavila reklam a přidala nové funkce, jako je třeba informace o přesném datu objevení dané skladby. Došlo také ke zlepšení ochrany soukromí uživatelů. Koncem srpna letošního roku navíc v hudební streamovací službě Apple Music přibyly žebříčky nejčastěji „shazamovaných“ skladeb. Pokud ještě aplikaci Shazam nemáte a chtěli byste si ji vyzkoušet, můžete ji stáhnout v iOS App Storu.

Dnes nejčtenější

.