Zavřít reklamu

S blížícím se vydáním Apple TV+ se informace a úniky valí ze všech stran, nenechávajíc filmové fanoušky ani média pořádně vydechnout. Zatímco včera jsme tu měli novinku o nejnovějším prohlášení Jasona Momoy, tentokrát se do našeho hledáčku dostal herec Charlie Hunnam, známý z takových bijáků jako je například Pacific Rim, Potomci lidí nebo King Arthur: Legenda o meči. Máme tu tedy další zvučné jméno, jenž by mohlo nejednoho fanouška přesvědčit k pořízení předplatného.

Hunnam si střihne roli v dramatickém seriálu Shantaram, který však bohužel nebude jednou z prvotin na jablečné platformě. Děj sleduje příběh Lin, který uprchne z australského vězení a pokusí se nenápadně zmizet v přelidněném Bombaji. Samozřejmě nechybí skupina trénovaných zabijáků, kteří mu jdou po krku a jeho pobyt v Indii mu pořádně znepříjemní. Podle všeho je příběh z části založen na reálných událostech, ale na další a především detailnější informace si budeme muset ještě počkat. Jde však o věrnou adaptaci stejnojmenné knihy, na kterou Apple získal práva po vyhrání aukce a ihned se rozhodl převést tento počin také na stříbrné plátno. Původně chtěla společnost zvolit jako hlavního herce Joela Edgertona a z  Shantaranu udělat celovečerní film, ale seriál na pokračování měl podle zdrojů daleko větší potenciál.

Vypadá to však, že se máme na co těšit. Kromě skvělého herce se na snímku podílí i zkušený scénárista Eric Warren Singer, stojící za povedenou komedií American Hustle. Zároveň se podílel na takových legendách jako je The International, Only the Brave a chystané pokračování Top Gun: Maverick. Jedinou smutnou zprávou tedy zůstává skutečnost, že se seriálu pravděpodobně dočkáme až v polovině příštího roku. Natáčení totiž započalo až nyní a na jakékoliv další informace nejsou filmaři příliš sdílní. V každém případě tu máme vyhlídku jednoho z hlavních tahounů Apple TV+ a nezbývá než čekat, jak Hunnam svou roli uchopí.

Dnes nejčtenější

.