Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Po úspěšném uvedení aktivních reproduktorů KEF LSX na trh nyní KEF přichází s novou řadou příslušenství. Řada se skládá z podlahových stojanů S1, nástěnných držáků B1 a policových stojanů P1. Doplňky budou dostupné na přelomu října/listopadu. Příslušenství stylově doplňuje reproduktory LSX a umožní uživateli široké možnosti instalace a potřebný výsledek v jakékoliv místnosti.

Podlahové stojany S1 

Stojany S1 jsou určeny pro toho, kdo používá LSX jako hlavní audio systém a chce zvukem vyplnit celou místnost. Celá konstrukce je vyrobena z hliníku a noha je dutá pro případnou výplň, která zaručí větší stabilitu. Kabely z reproduktoru je možné rovněž schovat do nohy od stojanu, pro čistou a minimalistickou instalaci. Stojany jsou dostupné v černé a bílé barvě.

podlahove stojany KEF

Nástěnný držák B1

Černý nebo stříbrný držák B1 je velmi elegantní cestou, jak reproduktory LSX uchytit na zeď. Držák opět obsahuje vodicí lišty pro zachycení kabeláže, aby se stala neviditelnou. Kloub je pak možné naklonit či natočit. 

Nastenny drzak KEF

Policový Stojan P1

Pokud LSX jsou umístěny na polici či komodě, je vhodné použít Stojan P1. P1 je dostupný v černé či stříbrné barvě a reproduktory nakloní o 10°, čímž se zlepší poslechový úhel.

kef 3

Před nedávnem KEF oznámil novou aktualizaci pro reproduktory KEF LSX, která systém rozšíří o Apple AirPlay™ 2. Díky tomu lze jednoduše streamovat hudbu, video či hry z jakéhokoliv Apple zařízení. Aktualizaci lze provést prostřednictvím aplikace KEF Control, trvá několik minut. 

Dnes nejčtenější

.