Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Gravity’s Reign

Hra Gravity’s Reign je svým způsobem simulátor, v kterém si můžete pohrát s gravitací. Vaším cílem bude navrhnout nejlepší trajektorii pro střelu, která ve finále musí trefit požadované místo. Na Gravity’s Reign je navíc chvályhodné, že se žádná úroveň neopakuje a vy tak budete muset čelit stále novým a novým výzvám.

Norwegian Dictionary GoldEdition

Pokud byste se rádi naučili norštinu a nemáte problémy s učením se v anglickém jazyce, měli byste se alespoň kouknout na aplikaci Norwegian Dictionary GoldEdition. Tato aplikace je totiž v současné době ve slevě a díky svým audio nahrávkám, kterými se naučíte tu správnou intonaci, rozhodně stojí za to. Co však dokáže zamrzet je, že se jedná pouze o slovník a gramatice se tedy nepřiučíte.

zecoc 3D+

Aplikace zecoc 3D+ by vás měla být schopna částečně zrelaxovat. V aplikaci totiž nalezneme hned několik uklidňujících zvuků, mezi které patří například zvuk tekoucí vody nebo lesního větru. Pokud hledáte aplikaci na částečné uklidnění, zecoc 3D+ si dnes můžete pořídit zcela zdarma.

Invaders From The Dead!

Tato hra je určena především pro milovníky retro designu. Ve hře Invaders From The Dead! budete čelit hordám nemrtvých, přičemž jste poslední nadějí lidstva pro přežití této apokalypsy. Na vyplnění volného času se jedná o příjemnou hru, která je dnes navíc zcela zdarma.

Places: Stamps and Stickers

Pokud často cestujete po světě a chcete vaše zprávy obohatit o fajnové známky a samolepky, stáhnutím aplikace Places: Stamps and Stickers rozhodně neproděláte. Samolepky posléze můžete využít například ve vašich zprávách iMessage.

Farm Touch Sounds

Funkce aplikace Farm Touch Sounds je zřejmá již z jejího názvu. Aplikace má edukativní záměr a měla by vaše děti naučit poznávat zvířata dle jejich zvuků.

DiabetesDocs

Aplikaci DiabetesDocs ocení především všichni diabetici, které sužuje tohle onemocnění. Do DiabetesDocs si můžete zapisovat hladinu krevního cukru, vaše jídla a náladu, přičemž aplikace následně sama vyhodnotí, kolik byste si měli píchnout inzulinu. Tyto výsledku jsou založeny na zmiňované hladině krevního cukru a počtu sacharidů ve vámi zkonzumovaném jídle.

Dnes nejčtenější

.