Zavřít reklamu

Spuštění TV+ se mílovými kroky blíží, což si Apple moc dobře uvědomuje. Dnes proto vypustil další dva trailery na nové originální pořady ze své dílny, které budou už od 1. listopadu, kdy TV+ odstartuje, ke zhlédnutí. Jedná se konkrétně o snímky Helpsters a Ghostwriter.

V obou případech by se mělo jednat spíše o pořady pro mladší diváky. Představení prvního jsme se dočkali už na březnové Keynote, kdy jej Apple prezentoval coby dětskou vzdělávací show od tvůrců Sesame Street. Hlavní myšlenkou tohoto pořadu je naučit děti zábavnou formou řešit různé problémy a snad i základy programování, které je dle Applu jednou z nejdůležitějších věcí pro budoucnost lidstva. V případě Ghostwiter se zase můžeme těšit na seriál plný záhad, který se bude odehrávat v 90. letech minulého století v USA, kde se bude parta dětí potýkat se záhadným objevováním fiktivních postav v reálném světě. Je se tedy skutečně na co těšit. Trailery na oba pořady si můžete pustit například na adrese tv.apple.com či přes aplikaci TV na iPhonu.

Jak jsem již zmínil výše, Helpsters a Ghostwriter bude v rámci TV+ dostupné od jejího samotného spuštění, které se odehraje 1. listopadu. Kromě těchto dvou snímků si budeme moci od startu užít třeba Snoopyho ve vesmíru, The Morning Show, See, Dickinson, For All Mankind či dokument The Elephant Queen. Česká cena TV+ bude 139 korun měsíčně s tím, že jablíčkáři, kteří si zakoupí nový iPhone, iPad, iPod touch či Mac budou mít nárok na roční předplatné této služby zcela zdarma. Jedná se tedy o skutečně skvělý bonus, který rozhodně potěší.

Dnes nejčtenější

.