Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Anchor Pointer Compass GPS

Určitě všichni známe pohádku o Jeníčkovi a Mařence, ve které si děti značily cestičku do lesa drobečkami od chleba. Aplikace Anchor Pointer Compass GPS funguje podobným způsobem, a to tedy tak, že si svou cestu značíte takzvanými kotevními body.

Glow Wallpapers Pro

Jestliže vlastníte iPhone 7 a starší, rozhodně byste dnes neměli přehlédnout aplikaci Glow Wallpapers Pro. Naleznete v ní totiž hned několik pozoruhodných tapet a aplikace je ke dnešnímu dni dokonce zcela zdarma.

SatFinder Pro

Někdy se může stát, že si jednoduše nevíte rady se správným naladěním vašeho rádia či televize. Aplikace SatFinder Pro slouží k najití dostupných satelitů, přičemž vám pouze stačí namířit telefonem na oblohu a zmáčknout příslušné tlačítko. Následně vám aplikace poskytne detailní informace o dostupných satelitech a téměř o všem, co byste potřebovali vědět. Pro iPady je dostupná aplikace SatFinder Pro HD.

Stickyboard 2

Představte si, že máte vždy po ruce bílou tabuli s neomezeným množstvím lepících papírků. Přesně tohle vám totiž aplikace Stickyboard 2 dopřeje a to dokonce zcela zdarma. Aplikace je však dostupná pouze pro iPady, které dokáží spolehlivě využít celou plochu zařízení.

MailTime Pro Email Messenger

Vývojáři stojící za aplikací MailTime Pro Email Messenger si dali za cíl co nejvíce zjednodušit mobilního emailového klienta. Někteří na tuto appku nedají dopustit, zatímco ostatní si na ni pravděpodobně nikdy nezvyknou. Tato aplikace totiž přenáší emailové konverzace do designu klasických textových zpráv, což nemusí každému vyhovovat. Aplikace je však ke dnešnímu dni zcela zdarma a možná by stála za to vyzkoušet.

R.B.I. Baseball 19

Jako další si zde uvedeme hru ze sportovního prostředí, která nese název R.B.I. Baseball 19. V této hře si můžete užít krás baseballu, a to dokonce v perfektním grafickém zpracování. O zajímavosti hry by vás mohla přesvědčit níže přiložená galerie.

This War of Mine

Hra pro iOS This War of Mine vás zavede do prostředí, v kterém zkrátka musíte přežít. Ve hře nebudete v kůži žádného elitního vojáka či superhrdiny, ale budete hrát za skupinu prostých civilistů, kteří se potýkají s nejhoršími problémy války a nedostatkem jídla. This War of Mine je nejzajímavější především proto, že vám ukáže válku ze zcela jiného pohledu.

Dnes nejčtenější

.