Zavřít reklamu

Společnost Nike na konci srpna představila světu nový model ze své futuristické řady tenisek s označením Nike Adapt Huarache. Jeho největší novinku přitom měla představovat možnost ovládat zavazování a povolování bot přímo ze svých Apple Watch nebo pomocí Siri. Jako majitel předchozí generace Adapt BB jsem si říkal, že to je skutečně ještě o krok dál, protože mé tenisky lze zavazovat nebo povolovat pouze pomocí iPhone. Ovšem Nike vydal nečekanou aktualizaci software pro stávající model Adapt BB, která jakoukoli exkluzivitu pro Adapt Huarache ruší.

Nike Adapt Huarache, které před pár dny dropl Nike v USA za cenu 350$, spoléhají na stejnou aplikaci jako klasické Nike Adapt BB. Nově tak můžete využít u obou tenisek stejné funkce a i své současné Adapt BB ovládat pomocí hlasu nebo Apple Watch. Konkrétně přináší aktualizace aplikace možnost využívat zkratky pro Siri, pomocí kterých lze kontrolovat nabití baterií, měnit podsvícení tenisek, utahovat je nebo povolovat. Nově také můžete využívat detailní nastavení v utažení v jednotlivých částech boty atd. To stejné co umí Siri umí také Apple Watch, se kterými je od poslední aktualizace aplikace dostupná.

Ovládata tenisky hlasem a místo nutnosti vytahovat iPhone prostě jen říct „Hey Siri, rozvaž mi tenisky“, je prostě zatraceně Cool! Na LsA jsme sice již Nike Adapt BB recenzovali, ale díky těmto vychytávkám se na ně podíváme ještě jednou a v nejbližích dnech přineseme článek o tom, zda je ovládání tenisek pomocí hlasu skutečně budoucnost nebo je to pouhá blbost, která však umí zpříjemnit život a vypadá minimálně zajímavě před kamarády. Pokud je vám navíc patnáct a svůj čas trávíte před Paládkem flexením s novým gearem, pak je to něco, co vám prostě nesmí chybět.

Nike Adapt BB black

Dnes nejčtenější

.