Zavřít reklamu

Jen málokterý herec by si dovolil na rovinu říct, co si vlastní myslí a pak se nějak popasoval s následky. Jason Momoa, který si zahrál v poslední době například Aquaman, je však typ člověka, co si z ničeho hlavu nedělá a ve filmovém světě je známý svými troufalými výroky. Konec konců, na stříbrném plátně není žádným nováčkem a jeho největší role sestávala pravděpodobně ze ztvárnění Khala Droga ve Hře o Trůny. Nyní však přišel s něčím, co šokovalo i jeho fanoušky.

Jistě jste slyšeli o chystaném seriálu See, který Apple tak vehementně propagoval a neváhal ho označit jako jeden z nejfantastičtějších, nejnapínavějších a nejnápaditějších dramat dnešní kinematografické tvorby. Děj je zasazen stovky let do budoucnosti, kdy většina lidstva ztratila zrak a pohybují se v temném, pokřiveném světě. Jablečná společnost si dokonce najala zdravotního konzultanta, aby dosáhla co největší přesnosti. V tomto novém počinu si má každopádně roli střihnout také Jason Momoa, který se na Instagramu rozpovídal a označil seriál See jako to nejlepší, na čem kdy pracoval. Dokonce v jeho očích snímek překonal i legendární Hru o Trůny, což šokovalo jak média, tak jeho fanoušky.

Tento seriál byl tím nejlepším, na čem jsem kdy měl tu čest pracovat.

„Ten den konečně přišel. Jsem tak rád, že se mohu na něčem podobném podílet. Tento seriál byl tím nejlepším, na čem jsem kdy měl tu čest pracovat. Děkuji Applu, celému štábu a všem ostatním hercům za jejich přínos. Nemohu se dočkat, až svět na platformě Apple TV+ uvidí, co nám povedlo vytvořit,“ sdělil fanouškům Jason Momoa na Instagramu. Nedlouho poté vypustil do světa další, stejně nadšený. „Má bezpochyby nejoblíbenější role. Vážně se těším, až to svět uvidí. Jsem tak pyšný na všechny, s nimiž jsem pracoval a absolvoval tuto úžasnou cestu. Uvidíme se 1. listopadu. Aloha.“

Na jeho slovech možná bude přece jen špetka pravdy. Na seriálu se totiž podílí Steven Knight, jenž stojí za vynikajícími Peaky Blinders, příběhem sledujícím osud londýnské rodiny, která má pletky s mafií. Už jen takto zvučné jméno dodává seriálu See váhu a posouvá ho směrem do vyšší ligy. Jak přesně si povede je zatím hudbou budoucnosti, jisté ale je, že jablečná společnost rozhodně nešetří a do tvorby pumpuje pořádně investice. Není divu, představitelé společnosti čekají několikanásobnou návratnost, především tedy z dlouhodobého hlediska. Apple TV+ se nicméně dočkáme již 1. listopadu za zhruba 139 korun měsíčně. Za koupi nového jablečného zařízení dostanete rok předplatného zdarma.

Dnes nejčtenější

.