Zavřít reklamu

Po aktualizaci na betu macOS Catalina jsem si začal všímat, že se mi nezobrazují žádná oznámení. Rozhodl jsem se tedy, že se tomuto problému podívám na kloub. Po nějaké době se mi tento problém vyřešit podařilo a rozhodl jsem se, že se o postup opravy podělím i s vámi.

Co dělat, když se vám na Macu nezobrazují oznámení ze Safari

Nejdříve je nutné, abyste se na vašem macOS zařízení přesunuli do aktivního okna aplikace Safari. Jakmile tak učiníte, tak v levém horním rohu klikněte na tučný text Safari, a poté z rozevíracího menu, které se zobrazí, vyberte možnost Předvolby… Poté se otevře nové okno se všemi předvolbami Safari, kde v horním menu klikněte na možnost Webové stránky. Jakmile tak učiníte, tak se v levém menu přesuňte do sekce s názvem Oznámení. Zde už se poté nachází seznam všech webových stránek, které mají povolení pro zobrazování oznámení. Avšak i když se v mém případě u většiny stránek nacházela možnost Povolit, tak mi oznámení nechodila. Musel jsem tedy jednu stránku po druhé označit, a poté ze seznamu pomocí tlačítka Odstranit. Jakmile jsem se přesunul na webovou stránku, u které jsem chtěl odebírat oznámení, tak už jen tuto možnost stačilo potvrdit a oznámení znova začala fungovat.

Souvisejíci

Zdali se jedná o chybu, která postihuje více lidí, nejsem schopný určit. Vím, že většina naší redakce s nechodícími oznámeními problém neměla a dá se říct, že jsem byl jediný. Jakým způsobem se mi to povedlo, popřípadě co jsem udělal špatně, nevím. Jediné, co ale vím, že je macOS 10.15 Catalina plná obrovských chyb, které pokud jablečná společnost do října, kdy má tento operační systém oficiálně vyjít, neopraví, tak budu velice zklamaný. Jak jste s chodem macOS 10.15 Catalina spokojeni vy? Dejte nám to vědět do komentářů.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.