Zavřít reklamu

Předobjednávky nové generace iPhonů a Apple Watch byly před pár dny konečně spuštěny, reklamní mašinérie se začíná pomalu rozjíždět, a tak Apple neváhá vytáhnout několik es z rukávu, aby jablíčkáře k nákupům novinky co nejvíce navnadil. Ne, že by se snad iPhone 11 neměl dobře prodávat, ale většina očí upírala pozornost právě k prémiovým modelům, které se mohou chlubit fotoaparátem s trojitým objektivem a plejádou nových funkcí. Zatímco design telefonů zůstal více méně stejný a po hardwarové stránce došlo sice k inovativním, ale nijak drastickým vylepšením, zadní strana iPhonu nyní skýtá pohled rovnou na tři čočky fotoaparátu.

Z tohoto prostého důvodu se společnost rozhodla z fotoaparátu iPhonu 11 Pro a Pro Max udělat alfu a omegu celého telefonu, což se promítlo také do nově zveřejněných reklam. Ty se pochopitelně zaměřují právě na tuto inovativní novinku a nastiňují možnosti, které nabízí. Jako všechny spoty of Applu, i tyto se mohou chlubit jistou lehkostí a příjemnou, zábavnou atmosférou. Nechybí špetka humoru a sklony k pompéznosti, které by mohly nalákat nové, potenciální uživatele. V reklamě si dokonce zahrál i nejlepší přítel člověk – pes. Ten neměl za úkol nic jiného než pózovat před kamerou, zatímco na něj foukal vítr z větráků. Na klip se ale raději podívejte sami a již nyní vám můžeme garantovat, že se nad ním alespoň lehce pousmějete.

Uvidíme, jak velký úspěch prémiové modely sklidí. O iPhone 11 Pro je však zájem a nevypadá to, že by se tato situace měla s vydáním jakkoliv změnit. Konec konců, trojitý fotoaparát je něco, co dosavadní generace telefonu postrádaly a po dlouhé době se jedná o novinku, jež by mohla nalákat uživatele ke koupi dražších modelů. Tento tah samozřejmě cílí zejména na aspirující fotografy a umělce, ale díky nočnímu módu zapůsobí i na běžné uživatele, kteří budou mít při focení o starost méně. Čemu dáte přednost vy?

Dnes nejčtenější

.