Zavřít reklamu

Pokud jste chtěli být mezi prvními majiteli nových iPhonů 11 Pro v Česku či na Slovensku, ale nestihli jste spuštění předobjednávek ve 14. hodin, je poměrně pravděpodobné, že minimálně v případě Online Storu Applu už budete mít smůlu. Jeho skladové zásoby novinek totiž rychle mizí, což dokazuje neustále se prodlužující doba některých modelů novinek, kterou můžeme sledovat prakticky od spuštění předobjednávek.

Největší zájem je jak na českém Online Storu, tak i na těch zahraničních, o iPhony 11 Pro a 11 Pro Max ve tmavých barvách – konkrétně tedy v půlnočně zelené či vesmírně šedé. Dodací doba těchto dvou barev se v konfiguracích se 64 GB a 256 GB úložištěm po pár minutách na českém Online Storu prodloužila z týdne na dva až tři týdny v případě iPhonu 11 Pro Max, která za dalších pár minut následoval i iPhone 11 Pro. Největší 512 GB vám však dojde stále příští pátek. Dochází ale i skladové zásoby iPhonů světlých – konkrétně stříbrné varianty. I u té se totiž jak u 5,8”, tak u 6,5” modelu dodací doba pozvolna prodlužuje a sklouzává na 2 až 3 týdny. Do večera navíc může být tato doba ještě mnohem delší. Co se však týče klasických iPhonů 11, u nich je stále dostupnost dobrá. 

Nedostupnost na Online Storu však nemusí nutně znamenat, že se příští týden nového iPhonu zaručeně nedočkáte. Od našich partnerů v čele s iWantem totiž máme informace, že iPhonů by mělo být v jejich skladech naskladněno skutečně požehnaně a tudíž by neměly být s jejich dostupností tak velké problémy, jako tomu bylo například před dvěma lety s iPhonem X. Pokud tedy svůj kousek stále nemáte předobjednaný, u iWantu existuje velká pravděpodobnost, že vám dorazí skutečně hned příští pátek.  

Dnes nejčtenější

.