Zavřít reklamu

Zní to až neuvěřitelně, ale některé náhody nemají daleko k zázraku. Sice se tentokrát nejednalo o otázku života a smrti jako tomu mnohokrát bývá, ale přesto někomu tato povedená kuriozita zlepšila den. Tentokrát se incident stal v zábavním parku ve Španělsku při jízdě na horské dráze, kdy jeden nešťastník upustil svůj drahý iPhone X. V drtivé většině případů by telefon skončil někde na zemi, zničený k nepoznání, ale díky pohotovým reflexům jednoho z účastníků jízdy došlo k něčemu, co jen tak nemá obdoby.

Byl to den jako každý jiný, když se muž jménem Samuel Kempf rozhodl, že vyzkouší jednu z největších horských drah v Evropě, která se nachází v Port Aventuře ve Španělsku. Chvíli po pomalém stoupání až na vrchol a následném prudkém pádu si však všiml letícího telefonu, jenž se mu podařilo v letu zachytit. Sice to vypadá téměř jako filmový trik, ale Samuelovi se podařilo iPhone popadnout, zatímco se vozík řítil rychlostí 130 kilometrů za hodinu. Dotyčný ani nevypadal šokovaně a jeho výraz obličej naznačoval, že stihl zareagovat dřív, než nad situací vůbec začal uvažovat. To se naštěstí vyplatilo majiteli telefonu, který si dá na svůj iPhone X od té doby nejspíše pořádný pozor.

A jak už to tak na horských drahách a adrenalinových atrakcích poslední dobou bývá, Samuel si natáčel video z jízdy, v němž se mu podařilo zachytit také tento kouzelný moment. Od té doby záznam nasbíral přes 5 milionů zhlédnutí a o incident se dokonce začal zajímat plátek New Zealand Herald, jenž, jak již název napovídá, působí v Samuelově rodné zemi – na Novém Zélandu. Jediná škoda je, že se na videu neobjevil také původní majitel a jeho setkání se Samuelem. Podle jeho slov ho ale pořádně objal a okolní dav Kempfovi zajistil mohutný aplaus. Není divu, takovéhle situace se nedějí každý den a vlastník iPhonu může být rád, že si kvůli své nešikovnosti nemusí koupit nový telefon.

 

Dnes nejčtenější

.