Zavřít reklamu

Pokud jste náhodou nedopatřením zmeškali dnešní keynote konferenci Applu, nezoufejte. Na oficiálních stránkách společnosti se totiž objevil záznam, který si může kdokoliv pustit, a znovu se tak podívat na celou prezentaci všech nových zařízení. Pro nedočkavce byl dokonce sestaven speciální dvouminutový sestřih, jenž během 120 sekund shrne to nejpodstatnější z celé konference, včetně oznámení nových modelů iPhonu a nové generace Apple Watch.

Zatímco dříve Apple zveřejňoval záznam z konference až 24 hodin po skončení, doba pokročila a společnost se rozhodla, že je čas na změnu. Proto celé video uvolnila již nyní na svých oficiálních stránkách, stejně tak sestřih, který můžete najít na YouTube. Na platformě od Googlu konec konců proběhl poprvé i samotný stream z keynote, který byl dosud exkluzivní pouze pro oficiálních stránky Applu a speciální aplikaci na jablečných zařízeních. Přesto se toto rozhodnutí Applu vyplatilo, sledovanost dosahovala téměř 2 milionů aktivních diváků, což si společnost může připsat na seznam úspěchů. Proč přesně se společnost uchýlila k této možnosti je zatím záhadou, ale pro spoustu fanoušků byla tato alternativa úlevou, stejně tak pro nové sledující.

Celkově se konference nesla ve standardním duchu, na nějž jsme zvyklí i z předchozích let. Nejvíce publiku učarovalo pochopitelně oznámení nových iPhonů, v němž byl představen především fotoaparát se třemi objektivy. Na své si přišly také hodinky Apple Watch, jenž se dočkaly již páté generace a nabídnou plejádu nových funkcí, z nichž až přechází zrak. Jak velkého úspěchu ale nová zařízení dosáhnou je zatím ve hvězdách, nicméně to vypadá, že se Apple z loňského roku poučil. Nicméně vám nebudeme déle zdržovat a rovnou vás odkážeme na videa, která vám poví vše podstatné. Kromě záznamu z konference a sestřihu byly totiž vydány i reklamní spoty propagující nejnovější zařízení.

Dnes nejčtenější

.