Zavřít reklamu

Jak už jsme po každé jablečné konferenci zvyklí, tak Apple svým příznivcům uvolňuje speciální krátký sestřih všech novinek. Uživatelé, kteří neměli čas se dívat na živý přenos, se tak nemusí koukat na celý téměř dvou hodinový záznam. Stačí, když si pustí dvouminutový sestřih, ve kterém se dozvědí všechno to hlavní, co potřebují. A ostatní informace si poté mohou samozřejmě přečíst na našem magazínu. Určitě jste si ale v tomto sestřihu nevšimli zajímavého Easter eggu. Easter egg je jakási forma vtipné hříčky, animace, či čehokoliv jiného – zkrátka a jednoduše, má být humorná a všimne si jí jen doopravdy pozorný člověk. V našem případě je tento Easter egg vyobrazen v modré obrazovce smrti, kterou můžete znát z operačního systému Windows.

Konkrétně se Easter egg nachází v čase 1:24 ve videu, které si můžete zobrazit níže. V tomto čase Apple srovnává výkon nového iPadu sedmé generace s klasickým počítačem a dodává, že je iPad oproti němu až dvakrát výkonnější. Při této příležitosti se na obrazovce objeví modrá obrazovka smrti, ve které si můžete po pozastavení přečíst vzkaz. Klasickou abecedou je napsáno „This is just a thought. But it might be nice to have some sort of easter egg message in here for the hard core Apple fans that will stop the video.“ Níže se poté nachází zakódovaná zpráva prostřednictvím tabulky ASCII. V této zprávě se nachází „So you took the time to translate this? We love you.“

Apple podobně vtipně pojal i představení Apple Watch Series 5, kdy za každou novou funkcí, kterou hodinky nabízí, dodal větu „…a také ukazují čas.“ Smysl pro humor tedy Applu rozhodně nechybí. Snad se však tohle Applu nevymstí, jelikož podle posledních zpráv to vypadá, že nové iPhony se kvůli svému designu nějakým velký hitem nestanou.

Dnes nejčtenější

.