Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Folder Factory

Aplikace, jak už její název napovídá, vám dá kontrolu nad složkami v Macu. Nebaví vás už nudná modrá, tak si vyberte jinou. Odlište složku nejen barvou, ale i obrázkem, dodejte text nebo si zvolte styl. Možností je opravdu hodně.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Action Themes for Keynote

Někdy musí prezentace zaujmout už na první spuštění. Proto s těmito zdroji pro vaše Keynote dodáte pohyb, který diváci nevidí moc často. Stačí si jen vybrat ze sbírky 25 témat a práce může začít. Jen šikovně zakomponujte obsah a dílo je na světě.

Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

ScreenPointer

Dejte sbohem šipkovému kurzoru svého Macu. Vylezte ze skořápky konzervatismu a trochu si užijte. ScreenPointer umožní změnit všední kurzor třeba na laserové ukazovátko, takže už se nestane, že byste ho hledali. Vytvářejte obrazce, udělejte průstřel do displaye a další netradiční věci.

Původní cena: 89,00 Kč (49 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu 

LIFE IS STRANGE COMPLETE SEASON

Původní cena: 19,99€ (3,99€)

The Whispered World Special Edition

Původní cena: 17,99€ (1,79€)

Doodle Devil

Původní cena: 8,19€ (2,86€)

Bouncy Bob

Původní cena: 4,99€ (0,50€)

Dnes nejčtenější

.